ELLE Srbija je najčitaniji modni magazin kako u Srbiji, tako i širom sveta, a pored mode, svakog 22. u mesecu donosimo različit spektar tema za osvešćenu, savremenu ženu: aktivističkih, beauty, lifestyle, dekor, i sl.

Ukoliko želite da vam svaki broj stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD, a na poklon ćete dobiti Moroccanoil® body lotion sa arganovim uljem 360 ml + kultni Moroccanoil treatment original 10ml. Sve informacije možete dobiti na tel: +381 11 63 57 268 ili e-mail: pretplata@adriamedia.rs.

MOROCCANOIL® BODY LOTION

Prepustite se baršunastom osećaju hidratacije sa Moroccanoil® mirisnom kolekcijom losiona za telo. Ultralagana formula sa mešavinom hidratantnih ulja donosi brzi efekat na koži čineći je blistavijom, mekšom i glatkijom.

Arganovo ulje koje je izuzetno bogato tokoferolima (vitamin E), esencijalnim masnim kiselinama i antioksidansima ima ulogu u hidrataciji, poboljšanju teksture i tena. Ekstrakt lista aloje prirodno hladi i umiruje kožu. Cubaki ulje je poznati antioksidans i hidratantno ulje koje pomaže u jačanju funkcija barijere kože i poboljšanju elastičnosti. Ulje žutog noćurka dobijeno iz semena odličan je emolijent sa visokim sadržajem omega-6 esencijalne masne kiseline, linolne kiseline i gama-linolenske kiseline (GLA). Moroccanoil® Body Lotion dostupan je u pet posebno dizajniranih mirisnih nota za potpuno opuštanje u ritualu brige o sebi. Bez parabena. Bez mineralnih ulja.

Sve što Moroccanoil losion čini za vašu kožu Moroccanoil Treatment učiniće za vašu kosu.

Iznos uplatite na račun: 265-1630310006386-66, poziv na broj: ELLE, svrha uplate: Pretplata na magazin ELLE, korisnik: Adria Media Magazine d.o.o. Kopiju uplatnice s narudžbenicom pošaljite na adresu: Poštanski pregradak 58, 11103 Beograd 4. Podatke možete poslati i na imejl pretplata@adriamedia.rs ili popuniti obrazac za pretplatu na sajtu www.adriamedia.rs.

Pretplata će krenuti od narednog broja zavisno od prijema vaših podataka. U cenu je uračunata poštarina.

Izvor: ELLE/ N.K.