Osmišljen u Kaliforniji, usavršen u Japanu, uređaj za zagrevanje duvana - Ploom, koji koristi inovativnu HeatFlow tehnologiju, bio je savršen dodatak kolekciji "Art Must Go On", kojom je naš poznati modni dizajner Bata Spasojević, obeležio proslavu svog jubileja, uz šarmantni komentar: „Ovo je prvi deo, tek smo zagrebali. U narednih 30 godina biće mnogo toga interesantnog!”. Ploom, svojim sofisticiranim i jedinstvenim dizajnom može da se prilagodi svakom modnom stilu uz veliki broj atraktivnih aksesoara.

Kolekcija Bate Spasojevića, koja šalje poruku da moda nije samo trend i izraz stila, već umetnost koja nosi duboku emociju, sadrži više od 70 muških i ženskih modela za sezonu proleće/leto 2024. inspirisanih origamijem, mirisom japanskih trešanja, ali i lisabonskim suncem koje im daje posebnu svetlost i toplinu.

BKL_8983.jpg
Promo 

Ova neprolazna, posebna, ali udobna kolekcija, prema rečima samog dizajnera, prikaz je nežne prirode, ali i surove gradske džungle, preslikane u komade na čijem je svakom detalju pažljivo radio mesecima.

BKL_8951.jpg
Promo 

Duge i kratke haljine veselih boja, optočene šljokicama, sakoi asimetričnog dizajna, ekscentrična odela za žene i muškarce, ali i paleta boja, omogućavaju onima koji prate trendove i vole Batin autentični stil da izraze svoju jedinstvenost ali i da kombinuju ove modele sa različitim detaljima i aksesoarima, među kojima se ističe i Ploom.

VAŽNO: OVO NE ZNAČI DA JE UPOTREBA PLOOM UREĐAJA BEZBEDNA ILI DA ELIMINIŠE RIZIK ZA ZDRAVLJE ILI ZAVISNOST POVEZANU SA UPOTREBOM DUVANA. NIJEDAN DUVANSKI PROIZVOD NIJE BEZBEDAN.