Renomirana francuska modna kuća Christian Dior prezentovala je ovih dana svoju najnoviju reklamnu kampanju za sezonu proleće/leto 2014 koja je predstavljena početkom oktobra 2013. godine na Paris Fashion Week-u. 

Škotska manekenka Stella Tennant, glavna je zvezda kampanje u kojoj se pojavljuje i britanski, trenutno najtraženiji model, Edie Campbell.  

Sve dame, kao i Stella poziraju u modelima iz aktuelne kolekcije u vrlo odlučnom, strogom stavu stvarajući snažan kontrast suptilnoj gracioznosti i ženstvenosti koja odlikuje sve Rafove kreacije za Dior.

Na prvoj fotografiji koja se pojavila Stella pozira u Diorovoj haljini, i belim salonkama s upečatljivom žutom torbom, takođe iz kolekcije i ljubičastom narukvicom od veštačke morske trave koja je bila jedan od glavnih detalja na reviji.  

Kompletnu kampanju je radio fotograf Willy Vanderperre, a modeli su pozirali na improvizovanoj skeli, ispred platna na kojem je oslikano nebo, čiji su belo-sivi oblaci poslužili kao sjajna dopuna Diorovom chic looku.