Iako se na žurki koju je organizovao magazin Vogue, pojavila u društvu sestre Kim, mlada Kendall je uspela da zaseni slavniju sestru elegancijom i seksepilom koji potvrđuje da je upravo ona nova muza fashion sveta i sve veća zvezda koja preti da preuzme „tron“ popularnosti u svojoj porodici. 

Kendall koja je na tekućoj Nedelji visoke mode briljirala, prvo na Chanelovoj reviji a potom i na Valentinovoj kada se pojavila u pudertirkiznoj kreaciji, za pomenutu žurku je izabrala savršenu mini haljinu iz aktuelne Balmain RTW kolekcije, maslinastozelenu haljinu koja je naglasila egzotiku koju Kendall poseduje i njen divan, blago preplanuo ten.

Zalizan, svilen rep i zlatne cipele sa crnom mrežicom zaokružile su kompletan look. Nalik James Bond junakinji ili nekoj modernoj Rimljanki, Kendall je pozirala kraj sestre, kreatora Balmaina, Oliviera Rousteinga i drugih modela koji su takođe bile od glave do pete stilizovane u Balmain kreacije iz jesen/ zima 2014 kolekcije.

Za razliku od nje, Kim nas, taman kada pomislimo da je krenula pravim modnim putem, uvek podseti svojih prvih fashion ljubavi i kombinacija koje joj ne laskaju naročito.

Ovoga puta Kim je birala military look stilizujući sebe u kožnu animal print pencil suknju koju je uparila zelenim, širokim pojasom i zatvorenom bluzom u horizontalnim crno-zlatnim prugama koje su je proširile dodatno u grudnom delu.