Izabrani fotografi i modni dizajneri dobiće priliku da svoj rad prikažu na manifestaciji Balkan Art Fashion Event koja će biti održana tokom novembra.

Prijava treba da se sastoji od CV-ja, portfolija sa skicama i foto/video materijalom, kao i sinopsisa u kome će dizajner/fotograf predstaviti koncept svog umetničkog projekta i  otkriti šta ga je inspirisalo da krene u njegovu realizaciju.

Materijale sa naznakom “Za konkurs” slati na sledeću adresu: office@bafe.rs

Za sva dodatna pitanja i nedoumice oko prijave i učešća na manifestaciji možete kontaktirati BAFE tim preko pomenute adrese.

Konkurs je otvoren do 15. oktobra.

BAFE definiše inspiraciju kao početnu varnicu iz koje nastaje umetničko delo ili ideja koja će jednog dana biti ostvarena. Pokažite šta je vaša inspiracija i pomozite nam da dokažemo da moda može biti umetnost. 

Balkan Art Fashion Event je modna manifestacija čija je svrha upoznavanje javnosti sa novom generacijom mladih stvaralaca iz Srbije i zemalja regiona. Posebnu pažnju BAFE posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju kao samo jednu od grana industrije, već i kao svojevrstan umetnički performans koji se odvija kako na modnoj pisti, tako i na ulici.

Više informacija potražite na novoj BAFE Facebook stranici.