Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijera novog Chanel videa sa Gisele u glavnoj ulozi

Romansa, strast, ljubav….pogledajte premijerno najnoviju kampanju za kultni miris koji je režirao australijski reditelj Baz Luhrmann.

 Izvor: Foto: Chanel

Poslednja kampanja koju je australijski režiser Baz Luhrmann uradio za Chanel je bila u duhu njegovog najpoznatijeg filma: Moulen Rouge.

Ovu je nekako obeležio više jazz momenat koji je bliži atmosferi filma The Great Gatsby (takođe Luhrmannovo delo), sve sa soundtrackom koji potpisuje Lo-Fangova obrada hita You are what I want.

U najnovijoj Chanelovoj i Luhrmannovoj saradnji, sa pariskih balkona spustili smo se do prelepe i moderne kuće na obali, a potom i na ulice Njujorka, tik kraj mosta Quuensboro po kom prelepa Gisele Bundchen žurno hoda, birajući ljubav naspram modeling karijere.  

Luhrmannov kratak video spot je tako postao mini dopuna filma The Great Gatsby u kom je Gisele odigrala ulogu Daisy Buchanan koja shvata da joj modeling karijere ne znači puno ako je udaljava od supruga, dece, ljubavi.

Yep, it is all about romance, passion and love..... i nekoliko kapi kultnog parfema.   

Romansa, strast, ljubav….pogledajte premijerno najnoviju kampanju za kultni miris koji je režirao australijski reditelj Baz Luhrmann.
Izvor: Youtube

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity