GIVENCHY PREDSTAVLJA NOVU KAMPANJU ZA PROLEĆE/LETO 2024: Minimalizam i statement komadi predvodiće i narednu sezonu

Precizno i oštro krojeni, oversize kaputi u crnoj, krem i kraljevskoplavoj boji nose se preko laganog pletiva i mini-suknji.

Givenchy

Givenchy predstavlja kampanju za svoju novu kolekciju proleće-leto 2024, s američkim modelom Ameliaom Gray u glavnoj ulozi. Snimljene u senci, ispred eteralne bele zavese, fotografije naglašavaju čist i prozračan minimalizam.

Givenchy 

Givenchy 

Amelia otelotvoruje graciozan glamur ovosezonskih statement komada. Precizno i oštro krojeni, oversize kaputi u crnoj, krem i kraljevskoplavoj boji nose se preko laganog pletiva i mini-suknji. Za večernje prigode, Givenchy potpisi je na romantičnoj crnoj čipkanoj ili bež slip haljini sa slikarskim motivima irisa.

Givenchy 

Givenchy 

Ključni dodaci uključuju novu iteraciju torbe Voyou, ukrašene velikim teksturiranim srebrnim kopčama; torbu na preklapanje od crne kože; Voyou lanac; najnoviji skulpturalni Cut-Out sa zlatnom kopčom i lancem koji ilustruje virtuoznost Givenchy-a. Kultne Shark Lock čizme i Giv-Cut sunčane naočare sa zlatnim ili crnim metalnim završecima upotpunjuju liniju.

Givenchy 

Givenchy 

Givenchy 

Creative Production: CR Studio
Fashion: Carine Roitfeld
Photographer: Kacper Kasprzyk
Talent: Amelia Gray @Ford
Video Director: Nicolo Terraneo