Ove zime Ines Janković i njen INES atelier tim udružili su se sa brendom Extreme Intimo kako bi zajedno osmislili kolekciju koja je seksi i zavodljiva, ali i udobna i prijatna. Jankovićeva je uspela da u donji veš prevede sve ono zbog čega žene obožavaju njene kreacije rado ih birajući za sve svoje bitne datume. Preciznost izrade i beskompromisna ženstvenost prate svaki model koji izađe iz INES radionice, a sada je još više pažnje posvećeno komadima veša koji su multifunkcionalni i vrlo lako uklopljivi uz svaki modni stil.

Dizajn donjeg veša mi je oduvek bio privlačan kao tema. Moj brend, kao i ja sama, slavimo pre svega ženstvenost i seksipil, ali na jedan suptilan, prefinjen način. Dok je Extreme Intimo brend poznat po kvalitetu i tradiciji, tako da je odmah bilo jasno da ćemo biti odličan spoj. Ideja se rodila zahvaljujući inovativnim ljudima u Extreme Intimo timu i radili smo zajedno intenzivno skoro pola godine na kolekciji koja je sada stigla u radnje“, rekla je Ines o kolaboraciji.

Ines x Extreme Intimo_01 - Copy.jpg
Promo 

BUĐENJE SAMOPOUZDANJA

Kolekcija kombinuje crnu i raskošnu boju crvenog vina, dok modeli donose naglašeni seksipil bez suvišnih detalja. Uz igru sa transparentnim delovima i diskrentim naborima stvoren je efekat svedenih seksi ženstvenih komada koji mogu funkcionisati kao donji veš, ali uz pametnu igru sa stajlingom oni se mogu uklopiti i kao deo promišljenih modnih kombinacija za izlazak.

Ines x Extreme Intimo_13.jpg
Promo 

Ines objašnjava ideju iza kolekcije: „Budući da smo odavno upoznati sa Extreme Intimo filozofijom i pravcem brenda, fokusirali smo se na jednostavnost, ali i jedinstvenost u pogledu kombinacije materijala i krojeva. Ideja je da svaki komad može biti multifunkcionalan i da se može nositi od jutra do večeri. U INES atelier brendu verujemo da seksipil nema veze samo sa izgledom, kilažom, ili godinama. Za nas je to pitanje stava i energije, a ovi komadi su dizajnirani upravo za postizanje takvog efekta i buđenje samopouzdanja u svakoj od nas. XXI vek je era slobode i otvorenosti, želela sam da podstaknem žene da eksperimentišu i igraju se sa svojom ženstvenošću bez previše pravila i ograničenja.

Ines x Extreme Intimo_15.jpg
Promo 

SENZUALNO I MULTIFUNKCIONALNO

Pored setova veša, tu su i lepršavi kombinezon, senzualne mini haljine, bodi dugih rukava, ali i midi suknja sa prorezom i transparentne dokolenice. Bez sumnje, radi se o kolekciji koja golica maštu, ali nam zadaje i zanimljiv zadatak uklapanja ovih komada u zimske stajlinge koji naglašavaju žensko telo na sofisticiran način.

Ne volim da favorizujem, ali ako bih baš morala da se ograničim samo na jedan komad to je bodi. Radi se o komadu koji se može nositi iz sezone u sezonu i to i danju i noću. Uz njega su dovoljne dobre farmerke i osećam se kao najbolja verzija sebe“, Ines je dala svoju prognozu bestseler komada INES x Extreme Intimo kolekcije.

Nova kolekcija Extreme Intimo u saradnji sa dizajnerkom Ines Janković
Promo 

Potražite i vi svoj favorit, videćete - lako je ovim modelima dati sopstveni pečat i uživati u senzualnosti koju bude.

Izvor: Promo