Nedelja visoke mode u Parizu je u punom jeku, a srpska manekenka i Elle Style Award 2023 dobitnica Nikolina Vrekić već je osvojila najveće svetske modne piste. Nakon jučerašnje Dior revije, Nikki je jutros zablistala i na najprestižnijoj Chanel, čime se sa samo devetnaest godina etablirala kao jedan od najuspešnijih mladih modela na našim prostorima.

chanel_ss-2024-hc_show-finale_copyright-chanel-5-LD.jpg
Chanel 

profimedia-0839672943.jpg
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Chanel kolekcija visoke mode za proleće-leto 2024. godine inspirisana je ikoničnim Chanel dugmetom, simbolišući emancipaciju i slobodu. Umetnička direktorka Virginie Viard prenela je ovaj simbol u svet baleta, stvarajući kolekciju koja je oda plesu, muzici i umetnosti. Sve to otelotvoreno je u komadima koji su referenca na baletske kostime i večno nasleđe modne kuće: prozirne suknje, jakne od tila, haljine, kombinezoni i plaštovi ukrašene vezom, čipkom, mašnama i šljokicama. Reviju je otvorila glumica i balerina Margaret Qualley koja je i zaštitno lice najnovije Chanel kampanje pod istoimenim nazivom The Button.

Ekskluzivno za Elle Srbija, Nikki je podelila behind the scenes momente tokom priprema za reviju, ne krijući neverovatno uzbuđenje, čast i zahvalnost što živi svoje snove. ''Od malena sam sanjala da budem Chanel baby girl!''kaže nam u brzini.

image00001.jpeg
Privatna arhiva 

image00006.jpeg
Privatna arhiva 

image00005.jpeg
Privatna arhiva 

image00010.jpeg
Privatna arhiva 

image00002.jpeg
Privatna arhiva 

image00008.jpeg
Privatna arhiva 

image00009.jpeg
Privatna arhiva 

ELLE stori 3 (21).gif
Privatna arhiva 

 Nikki, iza koje stoji agencija J's management, prvu reviju nosila je na jesen 2023. u okviru Nedelje mode u Milanu, istaknuvši se kao lice brendova Prada, Valentino, Chloe... a već u januaru ove godine krasila je naslovnicu ELLE Srbija magazina.