Prošle godine, debitovala je na modnoj pisti Nedelje mode u Milanu, i to noseći reviju svetskog modnog brenda PRADA. A onda su usledeli: Valentino, Schiaparelli, Victoria Beckham, Chloe... Nikolina Vrekić Nikki osvojila je ELLE STYLE AWARD2023 priznanje za modela godine, te krasila naslovnicu januarskog broja ELLE magazina, a već sredinom ovog meseca nastavila je pohod na svoje velike snove.

Nedelja visoke mode u Parizu počela je danas, a Nikki je prvog dana osvanula na modnoj pisti slavnog brenda DIOR. Pozvali smo je u pauzi između revija i dobili odgovor: ''Očekujte neočekivano, ovo je samo zagrevanje za sve što sledi. Živim svoj san!''. 

IMG_3662.jpg
Privatna arhiva 

IMG_3678.jpg
Privatna arhiva 

IMG_3672.jpg
Privatna arhiva 

Narednih dana očekuju nas haute couture revije najvećih svetskih modnih brendova, a mi ponosno čuvamo tajnu čije će modne piste osvojiti ELLE girl Nikolina Vrekić.

''Svojim najvećim uspehom smatram svoju istrajnost i upornost kada je reč o ostvarenju ciljeva, a o tome najbolje govore i rezultati koje postižem. Na putu do uspeha najvažnije mi je bilo da ostanem prizemna i baš onakva kakva sam bila i pre nego što sam ga postigla. Ovo je posao koji podrazumeva dosta odricanja, a za to treba da se pripremite i pre nego što krenete tom stazom. Smatram da sam za sada uspela da sačuvam sve što sam dovoljno želela da sačuvam.'' rekla je prošlog meseca u intervjuu za Elle.

Pratite nas za sve novosti, a do tada uživajte u ekskluzivnim behind the scenes momentima Dior revije!

IMG_3654.jpg
Privatna arhiva 

IMG_3676.jpg
Privatna arhiva 

IMG_3675.jpg
Privatna arhiva 

IMG_3684.jpg
Privatna arhiva 

IMG_3671.jpg
Privatna arhiva 

 Izvor: ELLE/T.Đ.