ELLE x LUŠTICA BAY: Zavirite u junski broj magazina čiju naslovnicu krasi Jelena Ivanović na impresivnoj destinaciji

Novi broj magazina ELLE donosi letnje priče koje nadahnjuju!

FRANJO MATKOVIC

Naslovnica junskog broja ELLE magazina spojila je ikoničnu lepotu sa ikoničnom destinacijom za modni zamah koji doseže nove dimenzije. Jelena Ivanović u jedinstvenom ambijentu budućeg Luštica Bay golf terena, dizajniranog od strane globalno prepoznatljivog Gary Playera, ilustruje luksuzan, hedonistički način života na jadranskoj obali.

Vizija o idiličnom letu preliva se i u fashion segment - u novom broju donosimo Q&A s Michaelom Korsom ekskluzivno za ELLE Srbija izdanje, a o jet-setu, putovanjima i must-have letnjim aksesoarima.

Na izložbi kreacija Cristóbala Balenciage na američkom jugu bio je Stefan Žarić, istoričar mode koji nam prenosi informacije iz prve ruke. Brend u fokusu ovog meseca je FOREVER MLADI, sa čijom smo osnivačicom Mladenom Pejović razgovarali o njegovoj filozofiji, dok nam je modni saradnik Petar Spasojević sastavio listu fashion događaja koji se u junu ne propuštaju (od cruise kolekcija, preko Pitti Uomo sajma, do muških nedelja mode).

Gorica Popović, Buč Kesidi i Nina Janković čine spoj nespojivog koji (nismo ni znali koliko) smo želeli, i to u specijalnom editorijalu U SALONU, a koji potpisuje Vladimir Nićiforović.

ELLE priče sad već tradicionalno potpisuju Ana Dodig, Jelena Ilić, Brana Antović, Nina Racić, i to na teme poverenja, snage ženskih likova na pozorišnoj sceni, zahvalnosti, mindfulnessu, te licemerju upakovanom u svilu i šljokice.

Uoči Olimpijskih igara u Parizu, u Lifestyle segmentu donosimo specijal - listu must-see modnih, kulturnih i ugostiteljskih adresa koje će vam biti značajne ako se uputite ka gradu svetlosti.

I još mnogo priča koje evociraju letnji polet i zalet čeka vas na svim kioscima širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore!

Ukoliko želite da vam svaki broj stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD.