Gigi, Bella, Joan, Taylor, a Kendall?

Fashion week izdanja u Milanu i Londonu su došla i prošla, bez ikakve naznake od Kendall, koja je propustila glavne modne revije. I iako smo bili ubeđeni da ćemo sweet dear Kendall videti na Balmain reviji, na kojoj se redovno pojavljivala poslednje četiri sezone, na njoj smo videli samo deo njene celebrity porodice: Kourtney i Kim Kardashian, i Kris Jenner koje su sedele u prvom redu.

A nije tako izgledalo na početku. Na NYFW je nosila četiri "velike" revije: Marc Jacobs, Ralph Lauren, Michael Kors i Alexander Wang. Poređenja radi, njena najbolja drugarica i top model Gigi Hadid učestvovala je na čak osam revija više od nje tokom ovosezonskog FW izdanja.

Kako bismo shvatili šta se ove sezone dešava sa Kendall, rešili smo da analiziramo njenu aktivnost na društvenim mrežama, i veoma brzo smo shvatili da je Kendall kad je startovao PFW još uvek bila u Njujorku. 

Prve fotografije su to dokazale, kada je manekenka uslikana na ulici Njujorka na putu ka teretani.

Foto: Profimedia

Takođe, ona je prethodnih dana volontirala na Times Squareu, kako bi podržala MTV glasanje.

Foto: Instagram / kendalljenner

Njena odluka da propusti većinu revija u toku modnog meseca u Evropi možda se odnosi na ekskluzivnu saradnju koju Kendall ima sa Chanelom i Givenchjem. Ili prosto želju da ove sezone napravi mini pauzu od napornih revija. 

Kendall još uvek nije dala zvaničan odgovor, ali se zato juče pojavila na Givenchy reviji. Chanel nek se pripremi..

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija