Mobilna fotografija sve više cveta i stvara vizulenu kulturu modernog sveta. Stoga je, sa namerom daljeg istraživanja mogućnosti fotografisanja, Huawei pokrenuo takmčenje Next Image Awards u Nordijskim državama i regionu Centralne i Istočne Evrope, a za Srbiju ima posebno iznenađenje!

Huawei pokreće takmičenje Next Image Awards: podeljeno je u šest kategorija čiji je cilj ispitivanje granica vizuelnog izraza: Faces, Good Night, Hello, Life!, Check-In, Nature i Story Board.

Svoje fotografije možete prijaviti u bilo kojoj kategoriji u periodu između 09.07. i 20.08.2018. putem ovog linka http://campaign.consumer.huawei.com/rs/, na kome se mogu naći i dodatne informacije.

Nakon pojavljivanja na onlajn galerijama, za prijavljene fotografije će se glasati do 24. avgusta.

Osim 50 slika sa najviše glasova u svakoj kategoriji koje biraju članovi žirija iz regiona, biće odabrano i 20 onih koje bira žiri iz Srbije a koje će ući u dodatnu selekciju nakon koje će tri najbolja po mišljenju žirija ući u samo finale i proći trening sa fotografom Marijom Zdravković.

Finalisti će uz Mariju dodatno unaprediti tehniku i znanje i napraviti fotografije na zadatu temu. 

Vlasnik fotografije koja sakupi najveći broj glasova dobiće praksu u prestižnom modnom magazinu ELLE uz mogućnost potencijalnog angažmana kao i stranicu časopisu koju će samostalno urediti.

Srećno!