Fenomenalna Britanska glumica jedna je od retkih slavnih ličnosti koja može da se pohvali vrlo uspešnom karijerom koja traje već 50 godina.

Oskarovka je 26. jula proslavila 73. rođendan, a osim po glumačkom umeću i legendarnim ulogama, Mirren je poznata po svojoj otvorenosti i iskrenosti.

Često je u intervjuima otvoreno govorila o svom privatnom životu i o tome kako nikada nije želela da ima decu.

"Nisam osećala potrebu za detetom niti sam osećala gubitak zato što ga nemam. To nije bila moja sudbina. Nikada se nije dogodilo i nije mi bilo bitno što ljudi misle. Gde god sam došla, muškarci bi mi govorili: 'Šta? Nemaš dece? Bolje ti je da se baciš na posao, stara curo.' Ja bih im samo rekla da odj**u", izjavila je Mirren jednom prilikom.

Ipak je postojao jedan trenutak u njenom životu kada ju je činjenica da nikad neće biti majka rastužila.

"Volim decu, smešna su i slatka, ali nikad nisam želela da imam svoju. Nikad nisam ni na trenutak žalila za time što nemam decu. Zapravo, to je laž. Kada sam gledala film 'Roditelji', plakala sam 20 minuta. Radnja je vezana za priču o ulozi roditelja i kako ona nikad ne prestaje, čak ni kada si baka ili deda. Tada sam shvatila kako to nikada neću doživeti. Plakala sam 20-ak minuta za tim gubitkom i činjenicom da to nikada neću iskusiti. Onda sam prebolela i ponovno sam bila srećna", istakla je britanska glumica.

Na sledećoj stranici: pročitajte više o braku Helen Mirren i Taylora Hackforda:

PageBreak

Helen Mirren je u vezi s američkim rediteljem Taylorom Hackfordom od 1986. godine, a venčali su se 11 godina kasnije. Njoj je to prvi brak, a njemu treći i iz predhodnih brakova ima dvoje dece.

Helen i Taylor upoznali su se kada su bili u ranim četrdesetima, što Mirren smatra odličnim:

"Pronalazak partnera kasnije u životu je dobra stvar, jer tada to znaš da prepoznaš i ceniš", kaže glumica.

Za uspeh svake veze bitna je komunikacija, a toga je i sama Helen svesna, iako smatra da nije toliko otvorena koliko bi njen suprug hteo da bude.

"Komunikacija je vrlo važna i nas dvoje jako puno razgovaramo. Verovatno ne razgovaram s Taylorom onoliko koliko bi on hteo.

Nisam tip žene koja će konstantno ispitivati partnera kako se oseća ili koja će ga preispitivati kad utihne. Vrlo sam samostalna i srećna što mogu da pustim ljude da rade ono što žele. Mi uvek pričamo jedno s drugim o tome kakav nam je bio dan i o svemu što se događa, a Taylor isto tako voli i dobar trač", ukratko je opisala Mirren svoju vezu.

Izvor: Zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/