Iako su odela najčešća garderoba zaposlenih muškaraca, ove sezone modni kreatori su odlučili da stanu na stranu žena i podrže ih u borbi za sticanje ravnopravnijeg položaja u poslovnom okruženju.

Kao rezultat, na scenu stupaju žene u odvažnim šik modelima, a u slučaju da do sada niste nabavile svoj komad za posao, vreme je da na rasprodajama kupite komade koje ćete sa zadovoljstvom nositi narednih nekoliko meseci.

Autorka bloga Career Girl Daily, Elizabet SmitH se više puta našla u situaciji da ne zna šta da obuče za posao, pa je u želji da uskladi svoje odevanje na poslu s tim kako se oseća, a osećala se vrlo moćno i dominantno, počela da nosi klasična odela.

Izgleda da je bila u pravu kada je o odelima reč, jer se taj trend vratio na velika vrata, i to u svom najlepšem izdanju. Zavodljive nijanse u kombinaciji sa muškim krojevima čine da se osećate moćno, ali sa druge strane vrlo sofisticirano i ženstveno. 

Zvuči kao dobitna kombinacija, zar ne?

Na sledećoj strani pogledajte najreprezentativnije predloge. 

PageBreak

Izvor: Citymagazine 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/