U čemu je tajna uspeha i izgleda jedne od najčuvenijih pevačica današnjice, pa zapravo iz njenog ugla vrlo je jednostavno.

"Želela sam da budem najbolja u nome što radim.Imala sam fokus i radila sm na tome. To što sam radila radila sam dobro, ali uvek sm želela da budem bolja. Volim pevanje, volim ples, volim glumu i nastupe, volim da stvaram. Ostala sam motivisana na svim ovim poljima jer volim ono što radim", rekla je J.Lo prilikom jednog intervjua.

Kada je u pitanju njen zaista impresivan izgled, s obzirom na činjenicu da ima 50 i dvoje dece, Jennnifer ima vrlo sličan princip. Odricanje zarad višeg cilja, a to joj ne pada teško, jer je motivisna uspehom i želji da uvek bude bolja i pobeđuje sebe.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

S obzirom da je na sceni prisutna već dobre tri decenije i za to vreme od svog imena stvorila instituciju, nije čudno što se pevačic pojavil do sada na stotinama naslovnih strana raznoraznih magazina širom sveta.