Kada se usne spoje, vreme stane i na svetu više niko drugi ne postoji... Njih desetoro sa nama deli svoj najintimniji trenutak... Truly, madly, deeply…

Marko Anđelić i Bojana Mihailović

Prvi poljubac kreira osećaj koji je teško opisati rečima... Pored čudesne energije, vrlo je mističan jer obeležava početak nečega što može trajati večno. Oboje smo osetili da taj momenat, kao i perfektno uklopljeno okruženje, povezuje nešto što će trajati veoma dugo. 

Aleksandra Bibić i Dejan Kolarov

Prvi poljubac bio je dugo očekivan... Taj trenutak teško je opisati i nećemo ga nikad zaboraviti.


Jovana Božović i Andrija Lucić

Naš prvi poljubac desio se pre sedam godina u taksiju, negde između ski staze i Dalmatinske ulice. Sve ostalo smo zaboravili.


Danilo Vasić i Sharon Macut

Dug i sočan, ali pomalo nespretan jer smo imali samo 14 godina. Desilo se u Somboru na jednom stepeništu nakon duge šetnje i ne zna se ko je bio stidljiviji. Od tada nismo prestali da se ljubimo...


Jovan Matić i Dragana Matić

Prvi poljubac izrežirao sam tako što sam joj stavio slušalice na uši i pustio Buddha Of Suburbia od Davida Bowiea. Pesma je bila toliko emotivna da je otklonila sve prepreke. Opustila nas je i ogolila do te mere da smo imali najvatreniji poljubac svih vremena. Posle je sve išlo lako jer je poljubac odredio našu sudbinu.


Priredili: Branislava Kostić i Milan Đačić