Letnja pesma je ona koja vam dodatno podigne adrenalin dok se polako spuštate ka plaži, obučeni u najsavršeniji kupaći kostim. Ona je po običaju vesela, brza, puna srećnih i lako pamljivih stihova. Njen refren znate i u 2 noću. Pesma koja vam daje vetar u leđa i koja vodi računa da vam je pozitivna energija i raspoloženje uvek na nivou.

Pa koja je vaša najomiljenija? Od Pharella "Happy"? Od Dotona "Home" ili od Moloko "The time is now"?   

Svako ima onu pesmu koju u kolima predloži kad se približite moru, destinaciji. To je pesma koja nikada ne može da dosadi, koliko god puta da ste je čuli. I na kojoj god obali se zatekli jer dobra letnja pesma sjajno zvuči i na plaži i na planini. 

Letnja pesma je takođe podsetnik da van posla i stresa postoji period godišnjeg odmora. Podsetnik na period kada se izležavate do mile volje, koktelišete, smejete se i ne brinete ni o čemu, sem o tome koji kupaći ćete da obučete.

Zato vam donosimo 40 pesama koje moraju da budu na vašoj muzičkoj listi ovog leta. Naravno, ne očekujemo da vam se svidi svaka, ali smo ubeđeni da ćete minimum 15 uvrstiti na svoju summer playlistu.  

Mi smo već selektovali novu od Brendona Flowersa "Can't deny my love", a vi?