OVAN

Još se niste ni oporavili od neobičnog razdoblja gubljenja iluzija, a već su pred vama novi izazovi. Znate i osećate u dubini duše da ste u pravu, ali način na koji ćete to preneti svetu morate nekoliko puta prostudirati. Ne eksplodirajte pravednim gnevom, ne komentarišite tuđe mane, posebno one šefove. Vi ste odličan verbalni ratnik, ali trebaće vam puno vremena da popravite utisak kod drugih. U ljubavi i porodici budite slatki i nasmejani, onda vam je sve oprošteno. Dočekajte Novu godinu bez namrgođenog lica. 

BIK

Pritisak na vas je veliki, problemi poprimaju zabrinjavajuće dimenzije, a vi kipite i ljutite se na – koga? Sudbinu, šefa, ljubavnika, mamu, ceo svet… Dobra vest je da je dosta toga ipak samo u vašim rukama. U poslu budite mudri i ne padajte na provokacije. Možda  trenutno neko želi da vas izgura, ali uskoro će shvatiti da ne može bez vas. U ljubav bi trebalo ulagati, a ne samo uzimati. Partner će vam pružiti utehu nakon teškog dana, ali toplini ljubavnog gnezda morate i vi nešto doprineti. 

BLIZANCI

Po ko zna koji put ponovno ste zakomplikovali svoj emotivni život. Mislili ste da partner nije primetio vaše nesebično rasipanje šarma. Ljubomoru još možete ublažiti, ali finansijske nesuglasice ići će malo teže. Vi volite svoju nezavisnost i ne podnosite da vam neko nadgleda troškove. Možda ste ipak malo preterali i preopteretili i zajednički proračun? Kad započne groznica novogodišnjeg shoppinga, biće vam žao što ste potrošili sve svoje zalihe. Razmislite o poklonima ili pobegnite iz zemlje na dve nedelje.

Horoskop za ostale znake pročitajte na ovom linku: http://www.elle.rs/astro/mesecni-horoskop/index.1.html

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija