Ovan

Posao

Prebrodili ste krizu i sada konačno možete da se nadate boljim danima. Pred vama je povoljan period za nove poslove i sticanje novca a mogućnosti za dobru zaradu ukazaće se već početkom juna. Ipak, neki pripadnici vašeg znaka će možda morati da sačekaju nekoliko dana sa novim projektima zbog otežavajućih spoljnih okolnosti. Ukoliko očekujete isplatu starog duga, strpite se još nekoliko dana. Povoljni aspekti početkom juna doneće vam više povoljnih prilika za rešavanje finansijskih problema. Od 4. juna, konačno stajete na čvrsto tlo, pravite dobru i stabilnu poslovnu konstrukciju i izlazite na kraj sa novčanim poteškoćama. Krajem meseca počećete da rešavate egzistencijalne probleme koji su iz nekog razloga do sada bili "na čekanju". Vreme je da skrešete troškove, stabilizujete svoj budžet i odreknete se nekih stvari koje vam nisu potrebne, biće vam lakše.

Ljubav

Što se ljubavi tiče, trenutna situacija nije baš najbolja, ali već posle 5.juna, biljete u boljem raspoloženju i aktivniji na emotivnom planu. Ako ste sami, više izlazite i družite se jer postoji šansa da srodnu dušu upoznate preko prijateljskih kontakata. Ako ste u dugoj vezi ili braku, iskoristite prvu polovinu meseca za uspostavljanje dobrih odnosa sa partnerom i rešavanje nesuglasica, jer u suprotnom, postoji opasnost od razdvajanja. Ili ste se razumeli ili ne! Iako povremeno prolazite kroz negativne faze raspoloženja, jasno izražavate potrebu za većom bliskošću i poverenjem. Osećate emotivnu nesigurnost, mada vas partner uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje. Međutim, nedostaju vam dobra volja i odlučnost. Iritira vas partnerovo ponašanje i njegov konstantni psihološki pritisak. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče vaše nezadovoljstvo. Dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na zajedničke dileme. Krajem meseca situacija se popravlja, a vi privlačite pažnju suprotnog pola na svakom koraku.

Zdravlje

Ukoliko ne preduzmete odgovarajuće preventivne mere, mogući problemi disajnih organa, alergije, kao i vaskularne tegobe u nogama.

Bik

Posao

Iako je proleće odavno počelo, vi se osećate kao da se tek budite iz zimskog sna, naročito kada je posao u pitanju. U potrazi za novim mogućnostima pokušavate da trenutnu situaciju i događanja u poslovnom okruženju sagledate iz drugačije perspektive. Pošto još nije pravo vreme za akciju, ovaj period možete da iskoristite za istraživanje tržišta i pripremu terena za već dogovorene projekte. Iskoristite priliku za uspostavljanje novih poslovnih kontakata. Ukoliko ste primorani da rešavate neke pravne probleme, sačekajte početak juna kada će vam zvezdane konstelacije biti naklonjenije. Pre toga, moguće je da neka neophodna dokumentacija kasni, a sve je to zbog Merkurove retrogradnosti u vašem znaku. Posle 27. maja, situacija se nekako sređuje, sve dolazi na svoje mesto i vi ponovo imate potpunu kontrolu nad poslovnom situacijom. Ne pozajmljujte novac "prijateljima" za koje niste sigurni da će moći da ispoštuju dogovor i vrate dugove na vreme. Izbegavajte velike troškove.

Ljubav

Povoljan period za sve pripadnike znaka koji svoju ljubavnu vezu žele da sačuvaju daleko od pogleda javnosti. Prethodnih meseci ste bili pod tenzijom i neodlučni šta da radite, ali sada ste rešili da razrešite emotivnu dilemu. Spremni ste na akciju i željni ste promene. Venerin prolazak kroz znak Blizanaca i opozicija sa Marsom i Saturnom koji su u Strelcu, ukazuju na početak uzbudljive avanture. Ako ste u vezi povedite računa o svom ponašanju prema partneru i ne prenagljujte sa donošenjem važnih odluka. Svesni ste da se najsigurnije osećate kada imate kontrolu nad emocijama, ali, u naletu strasti zaboravićete na razum i prepustićete se emocijama. Stalo vam je da unapredite svoj ljubavni ili intimni život. Prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. Vaše nezadovoljstvo trenutnim ljubavnim odnosom vas je podstaklo da krenete u ofanzivu što vam inače nije svojstveno. U prethodnom periodu bilo je mogućnosti i da obnovite neke stare kontakte i to vam je pomoglo da shvatite šta zapravo želite. Ako ste mladi ili slobodni, slobodno krenite u osvajanje, ali poštujte tuđa osećanja.

Zdravlje

Osim povremene glavobolje i nervoze, vaše zdravstveno stanje je uglavnom dobro. Za žene - obratite pažnju na hormonalne promene i PMS.

PageBreak

Blizanci

Posao

Vama su finansije uvek na prvom mestu. Iako niste voljni da menjate navike kada je posao u pitanju, trenutna situacija će vas naterati da razmislite o dodatnim izvorima prihoda. Očekujete realizaciju jednog posla koji bi vam doneo malo veću količinu novca, ali zbog izvesnih nepovoljnih okolnosti i zastoja, to će najverovatnije biti odloženo do sledećeg meseca. U međuvremenu, dok čekate da se taj problem reši, prihvatite druge opcije za saradnju. Rad na nekom novom poslovnom projektu mogao bi da vam donese određenu popularnost ili neku vrstu prestiža među kolegama. Ipak, imajte u vidu da ova pozicija može da vam stvori i neke neugodnosti, pa povedite računa kako se ponašate. Vaš vladar Merkur nagoveštava da ćete posle 25. maja razrešiti sve poslovne dileme. Tokom poslednjih meseci bili ste prilično nezadovoljni svojim statusom i poslovnim rezultatima. Konačno je tome došao kraj, pa možete da se opustite. Situacija se promenila u vašu korist. Stiže glas o putu u inostranstvo ili neko rešenje koje ste dugo čekali.

Ljubav

Još uvek ste pod uticajem pozitivnih emocija koje vas prate od prethodnog meseca, a taj pozitivan trend se nastavlja i nakon ulaska Venere u vaš znak 24. maja. Ukoliko niste našli partnera/ku ne budite razočarani, situacija će se promeniti kad za to dođe pravi čas. Osobe koje su imale nesuglasice u vezi ili braku, moraće da donesu važnu odluku da li će i dalje ostati zajedno. Ukoliko ste među manjinom koja je popravila odnose, ne mislite da je sve rešeno, nego nastavite da i dalje razvijate harmonične odnose. I dalje ste na nekoj vrsti ispita. Ukoliko ste zauzeti, verovatno ćete preispitivati vaša i partnerova osećanja. Nije isključeno da ćete napraviti i neku ljubomornu scenu, tek da biste proverili koliko mu je stalo do vas. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje vam brojni susreti i ljubavne avanture u kojima ćete uživati. U ovom periodu mogu vam se udvarati i mlađi, stariji i bivši partneri. Pred vama je period pun uzbuđenja i dobrog provoda. Ako imate stalnog partnera, prijaće vam novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe.

Zdravlje

Ojačajte imunitet i vodite računa o preventivi. Posetite zubara i prekontrolišite stanje zuba. Starije osobe neka povedu računa o krvnom pritisku i hroničnim problemima.

Rak

Posao

Prilično ste nezadovoljni razvojem finansijske situacije. Jasno vam je da mnoge stvari ne zavise od vas i da trenutno ništa ne možete da promenite. Postoje određena obećanja i dogovori, ali kao da se na tome i završava. Niste navikli da funkcionišete bez novca, pa su samim tim i neki vaši planovi u zastoju. Naredni period je povoljan za povratak dugova, ali vodite računa i o vašim prevelikim troškovima. Dok nemate novac u rukama ili na računu, ne trošite unapred. Tokom ovog perioda rešavaćete i određene pravne probleme koje ste do sada odlagali. Ako razmišljate o promeni posla, strpite se još malo. Poslovna saradnja sa inostranstvom još nije sigurna, možda zbog nepotpune dokumentacije. Problemi u poslovnom okruženju sa kojima ste se suočavali poslednjih meseci konačno se razrešavaju. Iako niste uspeli da se rešite neprijatelja, neke od njić ćete naterati da promene svoje stavove i da vas više poštuju. Zbog izvesnih problema iz prošlosti, moraćete da potražite i pravnu pomoć i da javno branite svoj stav.

Ljubav

Osećate se izgubljeno, kao da ne znate šta želite. Ipak, novi susreti početkom juna probudiće u vama novi optimizam. Komunikacija sa partnerom će u svakom slučaju biti bolja. Možda budete iznenađeni izvesnim informacijama i porukama. Stalo vam je da prevaziđete emotivnu krizu kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osećanja. Partner izražava svoje negodovanje i pokušava da vas uveri u svoje stavove. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje, nakon mladog meseca, 5.juna. Izvesno udaljavanje od voljene osobe trebalo bi da vas podstakne da pronađete dobro rešenje. Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti delovaće kao melem. Ukoliko ste u vezi, mogući su konflikti koji mogu da dovedu do privremenog raskida. Nesuglasice oko sitnica ili nedostatak partnerove pažnje, mogli bi da dovedu do udaljavanja. Za one koji su u dužim vezama ili braku, planovi vezani za kuću i porodicu biće u prvom planu.

Zdravlje

Ako patite od neke hronične bolesti, pripazite na ishranu, kontrolišite šećer i masnoće u krvi, ali i krvni pritisak. Opustite se, radite vežbe, šetajte.

PageBreak

Lav

Posao

Mnogo ste očekivali od novih poslovnih dogovora, ali očigledno, niste bili realni. Ne uspevate da se uklopite u zadate okvire i teško funkcionišete. Umesto zadovoljstva, češće osećate presiju i nervozu na poslu. Imate utisak kao da tapkate u mestu i ne znate kojim putem da krenete. Kontakti sa inostranstvom su i dalje neizvesni, saradnici ne poštuju dogovore, nemate na koga da se oslonite. Sve u svemu, situacija je takva da ćete realizaciju postojećih projekata morati da odložite na neko vreme. Ipak, ukoliko se ukažu nove poslovne prilike, nemojte mnogo da se dvoumite, prihvatite sve ponude koje mogu da se realizuju u kraćem vremenskom intervalu. Pred vama je vrlo aktivan period. Zahvaljujući povoljnim planetarnim aspektima u odnosu na vaš znak, biće prilika za putovanja, kontakte sa inostranstvom, komunikaciju sa strancima i nove projekte. Početkom juna ćete izaći iz napetog perioda i dobićete par odličnih mogućnosti na poslovnom planu. Stabilizacija sledi i na finansijskom planu, ali samo ako smanjite troškove.

Ljubav

Situacija nije ružičasta ni na ljubavnom planu, ali iznenadni susreti donose malo satisfakcije. Ako ste u dugoj vezi, potrudite se da iskristališete svoja osećanja i odredite emotivna očekivanja. Dobro se osećate samo kada se pored vas nalazi osoba sa kojom možete da podelite svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci pažnje i nežnosti koje pokazuje vaš ljubavni partner jačaju bliskost i unose toplinu u vaš zajednički život. Ukoliko imate nesuglasice, tokom ovog perioda može doći do raščišćavanja situacije. Niste od onih koji žele da ostanu u vezi po svaku cenu. Ako nema ljubavi, bolje je da svako nastavi svojim putem. Nekim pripadnicima vašeg znaka teško pada odsustvo partnera zbog poslovnih obaveza i putovanja. Smeta vam usamljenost ali to ne želite da pokažete. Oni koji su već dugo nezadovoljni ljubavnom vezom, biće u situaciji da probleme razreše posle 1. juna. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu. Ne zapostavljajte druženje sa prijateljima i kolegama jer vas oni mogu povezati sa novim zanimljivim osobama.

Zdravlje

Mogući problemi sa mokraćnim kanalima i prehladama. Čuvajte se virusnih infekcija. Budite oprezni u saobraćaju.

Devica

Posao

Poslovne okolnosti vam idu na ruku. Moguće su nove ponude od visoko pozicioniranih osoba ili kolega sa kojima ste nekad sarađivali a koji nisu iz vašeg mesta. Međutim, ne očekujte velike promene jer postoje određene prepreke u ispunjavanju vaših trenutnih ambicija. Period je povoljan za rešavanje manjih poslovnih problema. Imate utisak da se drugi previše mešaju u vaš posao i pokušavaju da utiču na vaš način rada i planove. Ipak budite spremni na preokrete i iznenadna prihvatanja ponuda, iako vam nije svojstveno. Ako ste u poslednje vreme trpeli veliki pritisak na poslu, sada dobijate podršku planeta, pa situacija postaje opuštenija. Uz pomoć prijatelja ili moćnih zaštitnika neke stvari se konačno rešavaju, naročito posle 28. maja. Velike promene u firmi konačno se trasiraju putem koji vama odgovara. Ukoliko planirate renoviranje stana, iskoristite ovaj period za to. Napetost koju je Mars izazivao tokom prošlih meseci u vašem domu, konačno popušta krajem maja, pa se i vi osećate bolje.

Ljubav

U komunikaciji sa partnerom, vaši stavovi biće u stilu "uvek kontra". Čini se da više niste spremni na kompromise, tako da situacija može biti prilično napeta. Srećom, partner će biti raspoložen za popuštanje, pa će vas to malo oraspoložiti. Ne pokušavajte da sada rešavate stare nesuglasice jer nećete imati uspeha u tome. Voljenoj osobi jasno dajete do znanja da vam je više stalo do harmoničnog odnosa nego do strasti i uzbuđenja. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. U ovom periodu uživaćete u flertu sa mlađim partnerom što će vas podstaći na razmišljanja o sopstvenim emocijama. Više se družite i krećite u krugu novih ljudi. Ako ste slobodni, mogli biste da se se upustite u vezu na daljinu. Ne plašite se emotivnog vezivanja. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara vašem ukusu i afinitetima. Za one u braku ovo će biti poprilično napet period. Potrudite se da uspostavite harmoničan odnos sa partnerom.

Zdravlje

Problemi sa varenjem i debelim crevom na nervnoj bazi. Za ženske pripadnike znaka ovo može biti nepovoljan period kada su u pitanju hronične bolesti.

PageBreak

Vaga

Posao

Ma koliko se trudili da sve uradite brzo i najbolje što možete, ovog meseca možda nećete biti zadovoljni postignutim rezultatima jer ćete većinu obaveza ispunjavati usporenim tempom. Osim toga, dodatne brige zadavaće vam i loša komunikacija sa kolegama. Imate običaj da se stalno žalite na tuđe greške, a ne uviđate svoje. Očigledno, niko nije savršen, pa ni vi. Umesto što drugima govorite ono što možda ne žele da čuju, bilo bi bolje da više pažnje posvetite svom radu i potrudite se da ne kasnite sa ispunjavanjem zadataka. Očekujete pomoć od suprotnog pola jer verujete da se sa njima bolje razumete. Mnogim pripadnicima znaka će se ukazati iznenadna šansa za posao u inostranstvu ili rad u stranoj firmi. Iskoristite priliku.

Ljubav

Situacija na ljubavnom planu je prilično konfuzna, a vi ne znate šta da radite. Neke osobe rođene u znaku Vage mogu očekivati zanimljiva dešavanja i poznanstva. Moguće su i neočekivane reakcije i problemi u komunikaciji, bilo zbog velike razlike u godinama ili zbog drugačijeg sistema vrednosti. Tokom ovog perioda ponašaćete se veoma hirovito, što samo potvrđuje koliko ste detinjasti. Ako želite da izbegnete emotivno vezivanje, budite otvoreni, nema razloga da se krijete iza bilo kakvih izgovora. Imponuje vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima suprotnog pola. Bićete raspoloženi za zabavu i druženje sa prijateljima i poznanicima. Upravo u takvom okruženju mogli biste da upoznate neku novu osobu koja će vas ostaviti bez daha. Možda će to biti i prilika za novu veliku ljubav o kakvoj maštate. Ako ste u vezi ili braku, dobro razmislite pre nego što se upustite u flert. Ukoliko ste već dugo nezadovoljni odnosom sa stalnim partnerom, budite iskreni i otvoreno porazgovarajte o onome što vas muči. Ne trudite se da po svaku cenu postignete kompromis. Skloni ste ljubomori i preuveličavanju problema, što bi moglo da dovede do novog konflikta. Obuzdajte negativne emocije i ponašajte se odgovorno. Imajte na umu da ste vi sami najodgovorniji za svoju sreću.

Zdravlje

Preterana nervoza mogla bi negativno da utiče na vaše zdravlje. Krajnje je vreme da prestanete da se žalite na stvari na koje nemate uticaja. Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao

Niste nezadovoljni postojećim poslom, ali voleli biste da nešto promenite. U ponudi su i neki novi - neki stari poslovi ili saradnja sa bivšim kolegama. Već mesecima se premišljate šta da radite, a tek početkom juna ćete imati jasniju sliku o tome šta stvarno želite. Imate razne ponude, ali ih ne prihvatate zbog određenih uslova i pravila koja vam se ne dopadaju. Možda bi trebalo da trenutne probleme sagledate iz drugačijeg ugla. Razmislite koliko bi eventualna promena bila korisna na duži rok i da li vam pruža šanse za napredovanje. Da li bi vam odgovarao rad od kuće i stalna vezanost za kompjuter? Jeste li spremni da često putujete u inostranstvo ako to posao zahteva? Dobro preispitajte sve opcije i tek onda donesite odluku. A što se finansija tiče, krajnje je vreme sa smanjite troškove. Novac vam klizi iz ruke i sve što zaradite, jednostavno - ode. To nije stanje koje će večno trajati, ali dok se vaš vladar, Mars, koji tranzitira kroz polje novca u retrogradnom hodu, ne okrene krajem juna, problem će biti prisutan.

Ljubav

Problemi u odnosu sa partnerom izbijaju u prvi plan krajem maja kada Venera pravi opozicioni aspekt sa vašim retrogradnim vladarom, Marsom, što dodatno komplikuje situaciju. Sredinom juna situacija se popravlja a bolji odnosi doneće vam više motivacije i želje za provodom i izlascima. Ako ste loše volje, pokušajte da ne ulazite u rasprave jer ćete time samo pogoršati situaciju. Imate utisak da partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe zbog čega ste skloni češćim izlivima ljutnje. Ako želite da sačuvate vezu izbegavajte provokacije. Budite dovoljno strpljivi i mudri u iščekivanju raspleta. Dajte šansu ljubavi na drugi pogled. Krajem perioda očekuju vas pozitivne promene. Partner će ispuniti vaša očekivanja. Moguće je i da ćete upoznati atraktivnu osobu koja će vas oboriti s nogu. Ukoliko ste u nekoj vrsti tajne veze, budite oprezni jer može da se obelodani. Oni koju su u braku, trebalo bi da se potrude da smanje tenziju. Pokušajte da uspostavite bolji odnos sa partnerom. Ne inatite se.

Zdravlje

Više šetajte i ojačajte imunitet. Čuvajte se povreda, upala i infekcija. Ako ste stariji, kontrolišite pritisak koji može da bude uzrok glavobolja.

PageBreak

Strelac

Posao

Marljiv rad i zalaganje na poslu konačno počinju da donose rezultate. Vaš vladar Jupiter se posle nekoliko meseci retrogradnog kretanja vratio u direktan hod, a vi ponovo osećate nalet pozitivne energije i motivacije. Iako niste rešili sve poslovne brige i probleme, trenutni pomaci probudiće u vama entuzijazam i upornost da istrajete na putu do zacrtanih ciljeva. Vaši planovi polako počinju da se ostvaruju. Saradnja sa osobama iz inostranstva ili iz drugih gradova takođe je u usponu. Krajem maja možete da nadate prilivu pozamašne sume novca koji već dugo čekate. Pazite na šta i koliko trošite, ne budite suviše rasipni. Ukoliko tražite posao, moguće su nove, izuzetno primamljive poslovne ponude. Predstoje vam razni razgovori, a bilo bi dobro da na vreme sredite i pripremite neophodnu dokumentaciju. Tokom prethodnih meseci sreća vam nije bila naročito naklonjena, ali sada ćete imati razlog za slavlje. Pred vama je mnogo stabilniji i bolji poslovni period. Ako imate bilo kakve dileme, potražite savet rođaka ili prijatelja.

Ljubav

Odnos sa partnerom je već neko vreme poljuljan jer ste izgubili međusobno poverenje. Niste više sigurni da možete da se oslonite na voljenu osobu u kritičnim trenucima. Vaš sistem vrednosti je narušen, a vi ne znate ni šta da mislite, ni kako da se ponašate. Potrebna vam je promena. Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreći, ali samo ako su vaša razmišljanja i osećanja u harmoniji. Bilo bi dobro da otvoreno razgovarate sa partnerom o svim problemima koji vas muče i da se dogovorite o budućim koracima. I sami znate da se ljubav temelji na iskrenosti, zato ne pokušavajte da zavaravate ni sebe ni druge, verujući da ćete tako da se zaštitite od emotivnog razočaranja. Pokažite svom partneru da uvek postoji neki lepši ili bolji put do zajedničke sreće. Ako ste sami, moguće je da ćete sresti neku osobu iz prošlosti koja će vam se ponovo udvarati.Neki od vas će se upustiti u tajne veze. Moguća je ljubav na daljinu ili nova romansa sa osobom koju ćete upoznati na nekom putovanju. Za one koji su u braku povoljniji period kreće od kraja meseca. Uživajte u zajedničkim trenucima.

Zdravlje

Problemi sa urinarnim traktom. Bakterije u mokraći jesu prolazna stvar ali se moraju lečiti. Mogući problemi sa lumbalnim delom kičme.

Jarac

Posao

Čini se da ste se zasitili poslom kojim se trenutno bavite i rado biste ga promenili. Mnoge stvari vam se ne dopadaju, izgubili ste entuzijazam i motivaciju za rad, ali nemate ideju šta bi trebalo da preduzmete da se stvari pokrenu sa mrtve tačke. Ako spadate u one retke srećnike koje ne muče nikakve poslovne brige, postoji mogućnost da vas kontaktira poslodavac za koga ste radili ranije. Nova ponuda za posao biće veoma primamljiva. Ova godina vam je inače naklonjena za dobru zaradu pa se potrudite da je maksimalno iskoristite. Ukoliko vam predstoje neki pravni sporovi, sačekajte bolji trenutak za preduzimanje bilo kakve akcije. Situacija u širem poslovnom okruženju se polako sređuje, pa možete da očekujete pozitivne vesti već početkom juna. Trenutno vas muči finansijska situacija kao i neki problem sa nekretninom, ali to stanje se nažalost neće promeniti još neko vreme. Dok čekate da se stvari promene na bolje, potražite savet oko pravnih pitanja od iskusnih strunjaka.

Ljubav

Slobodni, usamljeni predstavnici vašeg znaka osetiće jaku potrebu da se upuste u neku novu vezu. Bilo bi dobro da pre nego što učinite prvi korak, ispitate situaciju i razmislite da li je ta osoba koja vam se vrzma po glavi pravi izbor za vas. Novi događaji unose lagani nemir u vaš porodični ili ljubavni život. Pod uticajem snažnih emocija, često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju vašu emotivnu pažnju. Iako niste previše komunikativni, ovog puta će vašu pažnju privući neko zaista poseban. Verovatno će se razlikovati od ostalih po nečemu upečatljivom, jer ga u protivnom vaše budno oko ne bi ni zapazilo. Bilo kako bilo, vi svakako nećete još dugo biti usamljeni. Kontakti sa strancima ili onima koji žive u inostranstvu su vam dobitne kombinacije. Uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerajte granice ali ne preskačite stepenice kada su emocije u pitanju. Prilike za nove ljubavi biće na pretek od 7.juna.

Zdravlje

Iznenadna zubobolja i pojačana nervoza obeležiće ovaj period. Pripadnice ženskog pola trebalo bi da odu na redovnu kontrolu i provere zdravlje od glave do pete.

PageBreak

Vodolija

Posao

Tokom prethodnog perioda uspeli ste da realizujete mnoge nove ideje, doprineli ste poboljšanju ugleda vaše kompanije, pa sada s pravom očekujete bolji položaj ili povećanje plate. Ukratko, vaše ambicije su porasle. Ukoliko ste u privatnom sektoru imate želju za usavršavanjem i napredovanjem. Bilo bi dobro da ovaj period iskoristite za rešavanje starih problema i prikupljanje dokumentacije. Prilike za napredovanje ukazaće se posle 4.juna. Moguća su kraća putovanja kao i saradnja sa osobama iz inostranstva. Postoje dobre mogućnosti za razvoj saradnje sa osobama sa kojima ste poslovali na neki indirektan način. Ako ste se dobro pokazali na dosadašnjoj poziciji, možda će vam u okviru iste kompanije ponuditi bolje radno mesto. Ne plašite se promena. Situacija na poslovnom planu se stabilizuje, ali novac nikako da pristigne. Ukoliko se taj trend nastavi, potražite i druge izvore prihoda. Možda ćete imati priliku da obnovite saradnju sa starim poslodavcem. Razmislite o pokretanju sopstvenog biznisa.

Ljubav

Pod naletom emocija imate utisak kako je sve moguće ili lako ostvarljivo. U vašem ljubavnom životu neprekidno se smenjuju topli ili hladni talasi. Naglašene strasti i burni izlivi osećanja mogu delovati stimulativno na vaš odnos sa partnerom. Sve je dopušteno dok oboje uživate u zajedničkim "ludostima". Ipak, ne budite suviše provokativni. Ako ste sami, potražite nekoga ko će razumeti vaše trenutne poslovne obaveze i neće biti posesivan. Mogućnosti za nove susrete i romansu ukazaće se preko kolega ili prijatelja sa posla. Za sve one koji su bili u vezama, a koje su se poljuljale od početka godine, ovo je period kada treba sve raščistiti i uspostaviti sklad. Ne libite se da postavite uslove. Budite iskreni i otvoreno razgovarajte sa partnerom o svemu što vam smeta ili vas muči. Dosta ste trpeli i čekali na ovaj momenat. Ukoliko dođe do rasprave, pažljivo odmeravajte reči. Ukoliko niste spremni na kompromis, sačuvajte prijateljski odnos. Neke nove veze nisu sada na pomolu tako da je bolje da se usresredite na posao.

Zdravlje

Previše ste napeti pa nervozno reagujete na svaku sitnicu. Mogući su problemi sa ishranom i tendencija ka dobijanju na težini. Proverite krvnu sliku.

Ribe

Posao

Poslovna situacija se postepeno popravlja, ali ne onako kako ste očekivali. Veći priliv novca će vas motivisati i podstaći da više i bolje radite. Saradnja sa većinom kolega konačno poprima normalniji tok, bez trzavica i sukoba. Tokom ovog perioda bićete u prilici da uspostavite dobre odnose i sa nekim novim partnerima, a moguće je i proširenje poslova. Do kraja maja bićete pomalo inertni i nervozniji nego inače. Ako ste brinuli zbog finansijske krize ili nerešenih pravnih ili statusnih problema u kompaniji u kojoj radite, već posle 28. moći ćete da odahnete. Problemi polako počinju da se raščišćavaju i vi ćete konačno znati na čemu ste. Mnogim pripadnicima znaka predstoji promena radnog mesta ili firme. Ipak, nema razloga za strah jer će se na kraju situacija povoljno rešiti. Verujte u sebe i svoje kvalitete.

Ljubav

U ljubavi trenutno prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja i strasnih izazova. Prija vam emotivna nota ili sentimentalnost koju vaš partner unosi u zajednički život. Priželjkujete različita uzbuđenja, a novi događaji u ljubavnom životu deluju vrlo izazovno i prijatno. Vešto koristite svoje zavodničke manire, lako se prepuštate inspiraciji, strastima i emocijama koje u vama budi bliska osoba. Želite da ostvarite svoje ljubavne snove ili prekoračite dosadašnja ograničenja u zajedničkom odnosu. Ukoliko ste započeli neku tajnu ljubavnu vezu, moguće su iznenadne promene. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću kao i osobu do koje vam je stalo. Kao što i sami uviđate, vaša veza je u poslednje vreme postala prilično nestabilna. Posle faze beskrajne sreće i zadovoljstva, odjednom se sve bez nekog posebnog razloga promeni i ponašate se kao da uopšte ne razumete jedno drugo. Svesni ste da vas vezuju duboke emocije, ali ponekad vam se čini da nemate više ni volje ni snage da ulažete u vaš odnos. Velike kulturološke ili socijalne razlike mogle bi stvore nepremostiv jaz među vama. Ovaj period biće poprilično napet jer donosi velika preispitivanja.

Zdravlje

Vodite računa o povredama oštrim predmetima, ne budite brzopleti! Takođe, ni glavobolje nisu isključene.

izvor: Večernje novosti 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija