Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki ljubavni horoskop za 2017.

Otkrijte šta vašem horoskopskom znaku predviđaju astrolozi na polju ljubavi u 2017. godini…

 Izvor: Foto: Profimedia

Ovan

Ovo je godina ljubavi za vas! Ako ste zadovoljni u vezi u kojoj jeste, tada će vaša veza postati snažnija i uzbudljivija. Bićete osećajniji nego inače što će vam pomoći da lakše izrazite svoja osećanja prema partneru. Komunikacija će biti prijatnija, ali nećete samo razgovarati! Ovo je vrlo strastvena godina. Na ovaj ili onaj način vaš ljubavni život biće veoma začinjen. Ako ste sami, ove godine upoznaćete novu osobu.

Izlazite na nova mesta i uživajte u druženjima i novim poznanstvima. Ako želite prinovu u porodici, ove godine vaša želja može da se ostvari. Ako to ipak ne želite za sada, preduzmite potrebne mere. Više ćete se kretati i više prilika ćete imati da „kliknete“ s nekim. Ako imate onaj dobar osećaj, ne oklevajte i krenite u akciju. Uopšteno, ove godine ćete upoznati puno novih ljudi i sklopiti puno prijateljstava a možda ćete biti spremni i za stupanje u bračne vode.

Ovan je spreman na brak ili snažnu ljubavnu vezu u julu i avgustu.

Bik

Ako tražite ljubav, onda je ovo vaša srećna godina! Ljubav će biti glavna tema veći deo vremena tokom 2017. godine. Ako ste u vezi, situacija postaje ozbiljnija. Povezanost s partnerom biće jača ili ćete isprobati nove stvari.

Odlična je godina za trudnoću. Ako želite uspešniju vezu, tada morate više izražavati osećaje. Jedino tako snažnije ćete se povezati s partnerom. Ako niste u vezi, onda je ovo prava godina da započnete novu vezu. Savetujemo da posetite mjesta koja vas privlače i zanimaju, jer ćete tako upoznati osobu sličnih interesa. Možda ćete naći i novi hobi.

Vaša privlačnost i ljubavna energija biće najmoćniji tokom jula.

Blizanci

Očekujte poboljšanja na polju odnosa s drugima. Ovo je povoljan period za ljubav, posebno ako niste u vezi. Ne tražite novu ljubav među prijateljima. Pre će se dogoditi ljubav s nekime koga sada ne poznajete. Nemojte se bojati da iskoračite iz svoje komforne zone. Izlazite na što više novih mesta. Ljubav na prvi pogled je ono što bi se moglo dogoditi. Ovo će biti strastvena veza. Vreme je za nove i uzbudljive stvari. Pozdravite se s rutinom. Ako ste u vezi, očekujte neočekivano! Možda ćete dobiti prinovu. Možda ćete biti nervozni ubog svih promena u vezi, ali sve te promene vode prema boljem. Isto tako, u 2017. godini ostvarićete nova prijateljstva.

Bićete spremni na ozbiljne ljubavne odluke već na početku marta.

Rak

Tokom 2017. godine, uz povećanu intelektualnu i fizičku snagu bićete i strastveniji u ljubavi. Ako ste u vezi, tada se pripremite za najbolje! U vezama će se probuditi vatra strasti i volećete jedno drugo više nego pre. Stvari se mogu brzo odvijati, poput trudnoće, ali ne brinite se! Za vas su predviđanja udvoje odlična, uživaćete s partnerom ako jednostavno pustite da bude što bude. Ako niste u vezi, tada ćete naći novu ljubav u 2017. godini.

Vrlo lako je moguće da ćete pristati na više susreta nego što bi to inače pristali. Pred vama je niz mogućnosti. Sve to vodi nečem predivnom i nemojte se bojati da isprobate nove stvari ili nekog novog. Bićete društveniji i ako želite da sklopite nova prijateljstva, krećite se na novim mestima i onim mestima koja vas privuku. Upoznaćete osobe s kojima ćete naći zajedničke interese.

Najlepši meseci za ljubav i romansu biće maj, oktobar i decembar.

Lav

Činiće vam se da se situacija odvija usporeno, ali ide na bolje. Ako ste u vezi, veza će postati ozbiljnija ili ćete vi ozbiljnije gledati na vaš odnos. Ako ste planirali trudnoću, odvojite više vremena da razmislite o tome.

Ako izlazite s nekim iz zabave, mogli bi se odlučiti za zajednički život ili veridbu! Ako ste vereni, mogli bi se odlučiti za ulazak u brak. Ako ste u braku, mogli bi se odlučiti za prinovu ili selidbu. Na jedan ili drugi način, u 2017. godini produbićete vaše odnose, jer ćete kroz ovu godinu naučiti nešto više i težiti tome da bolje upoznate partnera, pa i sebe. Većinu vremena vaš ljubavni život biće u prvom planu. Ali, krajem godine više je verojatno da će vas privlačiti zabava, druženje s prijateljima i izlasci. Ko zna, možda će odnos s jednim prijateljem (ili prijateljicom) postati dublji i pretvoriti se u nešto zaista posebno ako niste u vezi.

Veliko otvaranje u maju – prostora, energije, života! Da, i emotivnog života!

Devica

Ove godine bićete spremniji za ulazak u novu vezu. Može se raditi o prijateljskoj vezi ili ljubavnoj vezi. To vam se može činiti neobičnim, ali to je svakako deo povećanja vaše energije. Mladi parovi mogu se suočiti s poteškoćama zbog želje da jedno drugo impresioniraju. Ako ste u vezi, stvari ćete videti ozbiljnije i osećaji će biti intenzivniji. Uopšteno, sve vam se može činiti drugačije. Hoće li promene biti na bolje ili na gore, sve zavisi od toga kako ćete se nositi s promenama. Možda će prinova doneti velike promene u vašem odnosu. Stariji parovi će želeti da isprobaju nešto novo. Može se raditi o selidbi, pronalasku novog posla ili odlasku na odmor. Vreme je za ostvarenje promena u vašoj vezi. Tokom 2017. godine i prijateljstva će postati jača i ako niste u vezi, nije nemoguće da počnete da izlazite s prijateljem.

April 2017. godine biće vreme da konačno izgovorite ono pravo „volim te“!

Pogledajte na sledećoj strani ljubavnu astro prognozu za Vagu, Škorpiju, Strelca, Vodoliju, Jarca i Ribe... 

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity