Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktan hod Urana: Mnogi će se zaljubiti kao nikada do sada, ali i ostvariti brojne poslovne uspehe

Uran kreće direktnim hodom u vreme mladog Meseca, što će uticati na sve znake. Otkrijte kako će uticati na vaš horoskopski znak sve do početka avgusta 2017.

 Izvor: Foto: Profimedia

Uran, planeta neočekivanih okolnosti i kontakata sa strancima, posle višemesečnog retrogradnog hoda, 29. decembra kreće direktnim hodom preko znaka Ovna, i to u vreme mladog Meseca u Jarcu.

Ovo će uticati na sve znake, jer ovakav završetak stare godine najavljuje poslovni uspeh u Novoj godini, o čemu svedoči i naglašen znak ambicioznog Jarca, kojim upravljaju Saturn (iz Strelca znaka inostranstva) i Uran.

Pripremite se i za uzbuđenja na ljubavnom planu, s obzirom na to da Venera 3. januara ulazi u romantične Ribe, u kojima se nalaze Neptun i Mesec, simboli ljubavnog zanosa i emocija, pa će se mnogi zaljubiti kao nikada do sada.

Budući da je uticaj Urana naglašen u Vodoliji, Jarcu i Škorpiji, ovi znaci će najviše osetiti "buđenje" Urana, a manje Lavovi, Rakovi i Bikovi.

Za sve znake:

Direktan hod Urana do 2. avgusta iduće godine, trebalo bi da iskoristite za uspostavljanje ili obnavljanje kontakata sa strancima, stručno usavršavanje, učenje stranih jezika, pohađanje seminara i kurseva, angažman u medijima, političkim i drugim udruženjima, kao i sektoru IT tehnologija.

Ovan

Uran kreće direktnim hodom preko vašeg znaka donoseći vam obnovu saradnje sa strancima kao i nove mogućnosti za zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova.

Bik

Možete da dobijete ponudu za angažman u nekom novom projektu, naročito ako se bavite zanimanjem koje ima veze sa umetnošću, novim tehnologijama ili tehnikom.

Blizanci

Uran kreće direktnim hodom u vreme punog Meseca u vašem znaku, donoseći vam priliv novca, naročito ako radite u marketingu, turizmu ili medijima.

Rak

U vreme mladog Meseca, vašeg vladaoca, možete da postignete dogovore o isplativoj saradnji sa strancima na nekom zanimljivom projktu, posebno ako se bavite umetnošću, sportom ili naukom.

Lav

Uran, vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa kreće direktnim hodom donoseći vam iznenadni susret sa sa mlađom atraktivnom osobom koja često putuje zbog posla.

Nastavak na sledećoj strani...

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity