Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta nam donosi ulazak Meseca u Škorpiju, 19. januara?

Jednom godišnje, Mesec ulazi u svoju poslednju fazu u Škorpiji kada obrazuje kvadrat sa Suncem u Vodoliji, a ove godine to će biti 19. januara.

 Izvor: Foto: Profimedia

Iako je poslednja četvrt jednom godišnje u osmom zodijačkom znaku, Mesec ne obrazuje svake godine iste aspekte sa ostalim tranzitnim planetama.

Osim kvadrata sa Suncem, Mesec će ove nedelje biti u sekstilu sa Merkurom u Jarcu, planetom biznisa, što odgovara naučnicima, arheolozima, lekarima, farmaceutima, prodavcima i kupcima nekretnina, osobama koje su zbog posla prisutne u javnosti ili sarađuju sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Inkonjunkcija sa Marsom, jednom od tri ljubavne planete u Ribama, budi strast i podstiče ljubomoru što može da rezultira burnim ljubavnim scenama ali i raskidima veza. Nesklad između potreba duše (Mesec) i snage volje (Sunce) donosi češće promene raspoloženja i emotivne reakcije koje će u ovom periodu više pogađati žene nego muškarce, a najviše Rakove, Bikove i Ribe.

OVAN (20. 3 - 18.4)

Poslednja Mesečeva četvrt u vašoj astrološkoj kući novca i seksa, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije, kao i rasprave zbog partnerove potrebe za dominacijom.

BIK (19. 4 - 20.5)

Naglašeno polje partnerskih odnosa nagoveštava mogućnost susreta sa osobom koja živi u drugom gradu ili zemlji. Možete da dođete do veće sume novca, ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

BLIZANCI (20. 5 - 20.6)

Kvadrat između Meseca u astrološkoj kući posla i Sunca u kući kreativnosti, upozorava da se klonite mogućih nesuglasica sa saradnicima i kolegama. Umetnike očekuje uspeh.

RAK (20. 6 - 22.7)

Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkom polju kreativnosti i ljubavi, donosi vam uspeh na poslu ako se bavite naučnim radom ili nekim kreativnim zanimanjem.

LAV (22. 7 - 22.8)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u četvrtoj astrološkoj kući možete da uspostavite saradnju sa strancima ili da pređete na neko bolje radno mesto, naročito ako ste lekar ili farmaceut.

DEVICA (22. 8 - 22.9)

Poslednja Mesečeva četvrti u astrološkom polju kraćih putovanja, nagoveštava mogućnost uspostavljanja dugoročne i isplative saradnje sa strancima, naročito ako ste rođeni u prvoj dekadi.

Pročitajte na sledećoj strani prognozu za preostale znakove...

Tagovi

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity