Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za vreme vladavine BLIZANACA: Šta nas čeka do 21. juna 2017?

Period Blizanaca najviše odgovara vazdušnim znacima, dok svim znacima omogućava lako uspostavljanje kontakata...

  Izvor: Foto: Profimedia

Ovan

Posao

Izuzetno pozitivan period na poslovnom planu počinje sa Venerom u Ovnu, što je jasan znak da ćete narednih nedelja najviše biti okupirani finansijskim pitanjima, kao i postizanjem nekog rezultata, koji je izmakao u prethodna dva meseca. Ukoliko se radi o naplati novca, ipak sačekajte još nekoliko dana, kako bi se stvari same sredile. Ako se to ne dogodi, pređite u akciju posle 6. juna kada Venera uđe u znak Bika, a vaše drugo polje. Povoljni aspekti početkom juna doneće vam više uspeha i konačno razrešenje finansijskih problema. Ovaj period je takođe veoma povoljan za uzimanje ili vraćanje kredita. U isto vreme, prihodi će biti stabilniji što će vam doneti veliko olakšanje. Ipak, tokom celog perioda, zbog retrogradnosti Jupitera u sedmom polju, moraćete da se borite sa onima koji imaju drugačije ideje i planove. Naoružajte se strpljenjem, budite pažljivi i odmereni.

Ljubav

Venera u vašem znaku pojačava dinamiku na emotivnom planu, ali, zbog opozicije sa Jupiterom, ishod je ispod očekivanog. Moguće je da u ljubavi imate prevelika očekivanja. Opozicija Venere i Jupitera koja je aktivna do 6. juna ukazuje na nesigurnost i dvoumljenje, ali i na brojna nova poznanstva i nezadovoljstvo rezultatima. Jasno izražavate potrebu za većim osećanjem bliskosti, poverenja ili emotivne naklonosti. Partner vas uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje, ali nedostaju vam dobra volja i odlučnost. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče vaše nezadovoljstvo. Nakon 6. juna počinje povoljan period za preispitivanje odluka i predloga partnera. Okolnosti će biti povoljnije, a rezultati izvesniji. Moguća nova romansa na putovanju.

Zdravlje

Vodite računa o povredama oštrim predmetima, ne budite brzopleti. Pazite na ishranu, ne preterujte sa radom. Moguće glavobolje kao posledica vremenskih oscilacija.

Bik

Posao

Boravak vašeg vladara, Venere, u problematičnom, dvanaestom polju sve do 6. juna, siguran je znak upozorenja da će prve dve nedelje perioda biti kritične, a realizacija poslovnih ciljeva manja od očekivane. Stoga nemojte previše forsirati događaje već budite strpljivi dok se stvari ne postave na pravo mesto. Budući da još nije vreme za akciju, iskoristite ovaj period za "pripremu terena" za ostvarenje ciljeva. Bićete u prilici da ponovo aktivirate neke ranije pregovore i dogovore i to bi trebalo da iskoristite. Ukoliko morate da rešavate izvesne pravne "začkoljice", početak juna je najpovoljniji. Moguće je da neka važna dokumentacija kasni zbog prethodne Merkurove retrogradnosti u vašem znaku. Posle 7. juna finansijska kriza se postepeno sređuje. Ipak, obratite pažnju na troškove i izbegavajte pozajmice.

Ljubav

Do 6. juna, zahvaljujući Veneri u dvanaestom polju, povoljan period za tajne veze, ali, ako vam je stalo do emotivne harmonije, bolje bi bilo da ne eksperimentišete i da budete realniji. Utoliko više što Mars, vladar vašeg polja partnerstva svojim prolaskom kroz znak Blizanaca, a vaše drugo polje, nekako sve svodi na materijalne vrednosti. Posle 5. juna prelazi u znak Raka, vaše treće polje i donosi mogućnost da započnete vezu sa osobom iz neposrednog okruženja. Ipak, imajte na umu da ovakav položaj planete strasti ukazuje i na određena psihološka opterećenja. Imate utisak da na vašu emocionalnu sigurnost najbolje deluju neke dobro isplanirane ili unapred izrežirane situacije. Međutim, u emotivnom zanosu na kraju ćete učiniti ono što vam srce nalaže, a ne razum. Stalo vam je da unapredite svoj ljubavni i intimni život. Prihvatite novu ljubavnu romansu bez oklevanja.

Zdravlje

Ugroženo zdravlje, pogotovo, disajni putevi. Moguće zdravstvene tegobe zbog alergija, kao i bolovi u nogama zbog nekretanja i loše cirkulacije.

Blizanci

Posao

Sunce i Mars u vašem znaku do 5. juna znak su velikih očekivanja ali osrednje realizacije jer sve dolazi na svoje mesto tek kada se vladar znaka, Merkur, 7. juna nađe u svom sedištu. Očekujete ostvarenje nekog posla koji bi mogao da vam donese malo veću količinu novca, ali zbog izvesnih zastoja na koje ne možete da utičete, mnogo je verovatnije da povoljne vesti stignu tek sledećeg meseca. Tokom ovog perioda usmerite pažnju na neku novu saradnju na koju možda niste ni računali kao opciju. Novi projekat vam može doneti određenu popularnost ili pak izvesno priznanje među kolegama. U isto vreme, ova pozicija otvara i određeno polje neprijatelja, pa zato povedite računa kako se ophodite sa saradnicima. Ako imate utisak kao da ste izgubili uobičajen poslovni ritam, sada možete da se opustite. Stiže glas o putu u inostranstvo ili neko rešenje od nekog arbitražnog organa koje ste dugo čekali.

Ljubav

Do 7. juna Venera boravi u vašem jedanaestom polju i naglašava prijateljsto koje ima tendenciju da preraste u nešto više. Moguće je da vam se udvara neko ko je zauzet, ali to svakako nije nešto čemu težite. Ukoliko ipak u navedenom periodu ne nađete srodnu dušu, ne budite razočarani. Vi svakako niste osoba koja se lako prepušta emocijama, zato bolje sačekajte svoju "pravu priliku". Ako ste bili u vezi, a došlo je do nesuglasica, situacija ne ukazuje na nastavak veze/braka, jer Venera ide ka dvanaestom polju koje favorizuje tajne i komplikovane odnose. Ukoliko ste uprkos svemu prevazišli probleme, ne mislite da je sve rešeno. Ako ste mladi i slobodni, očekujte brojne susrete i ljubavne avanture u kojima ćete uživati. U ovom periodu mogu vam se udvarati mlađi, stariji i bivši partneri. Budite oprezni i imajte na umu da razum i emocije nikada nisu bili u skladan par.

Zdravlje

Osim povremene glavobolje i nervoze, situacija je uglavnom stabilna. Pripadnice nežnijeg pola trebalo bi da obrate pažnju na hormonalne promene i PMS.

Rak

Posao

Situacija na poslovnom planu nije ružičasta, a na vrlo napete odnose na radnom mestu, osim Venere u polju karijere, ukazuje i Merkur u polju planova, kao i Mars u polju tajnih neprijatelja, što je i najopasniji položaj. Kako god se analiza okrene, situacija je u prvom delu perioda, sve do 7. juna izuzetno nestabilna. Što nećete moći da utvrdite "odakle vetar duva", najbolje bi bilo da ništa i ne pokušavate, pogotovo što se ni nakon pomenutog datuma ništa ne popravlja, nego se naprotiv, situacija dodatno komplikuje, a sklonost sukobima je povećana. Naredni period je povoljan za povratak nekog novca, ali vodite računa i o vašim prevelikim troškovima. Bićete u prilici da rešavate određene pravne stvari koje vas čekaju već neko vreme. Ako razmišljate o promeni posla, strpite se do 7. juna. Nešto što ste morali da trpite zadnjih meseci, konačno se privodi kraju. U svakom slučaju vrlo predstoji vam izuzetno dinamičan period i borba za uspeh.

Ljubav

Venera u polju posla prvi deo perioda obeležava emotivnim dešavanjima vezanim za radno mesto, da bi se potom, prelaskom u jedanaesto polje situacija preslikala na odnose među prijateljima. Suštinski od 6. juna se stvari smiruju, pa je moguće zadovoljstvo i na ljubavnom planu. Komunikacija će biti bolja, a neki mogu očekivati i direktne ponude osoba koje do sad nisu sagledavali kao emotivno intrigantne. Jasno vam je da ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osećanja. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje, nakon mladog meseca, 9. juna. Ako ste mladi ili slobodni, očekujte nove, uzbudljive ljubavne susrete. Ukoliko ste u vezi, mogući su konflikti i koji mogu da dovedu i do privremenog raskida. Za one koji su u dužim vezama, braku, izvesni planovi vezani za porodicu, kuću biće prioritetniji.

Zdravlje

Ojačajte imunitet i vodite računa o preventivi. Posetite zubara i sredite sve što je neodložno. Starije osobe neka povedu računa o krvnom pritisku i hroničnim problemima.

Lav

Posao

Pred vama je vrlo aktivan period na poslovnom planu. Planetarni aspekti su vam naklonjeni i donose putovanja, kontakte sa inostranstvom, komunikaciju sa strancima i nove poslovne mogućnosti. Period napetosti ostaje za vama, a pred vama su nove sjajne mogućnosti na poslovnom planu. Vaš izoštren um tačno zna kojim putem bi trebalo da idete. Stabilizacija sledi i na finansijskom planu. Ne planirajte i ne računajte na duže staze od početka juna. I dalje osećate presiju i nervozu, na šta ukazuje ulazak Marsa u dvanaesto polje i aktiviranje tajnih neprijatelja posle 7. juna. Kontakti sa inostranstvom su i dalje neizvesni, ili se postignuti dogovori ne poštuju, tako da ne možete da se oslonitite ni na datu reč. Nažalost, postojeće planove moraćete da odložite na neodređeno vreme. Prihvatite poslove koji mogu da se realizuju u kraćem vremenskom intervalu.

Ljubav

Želite da iskristališete svoja osećanja i definišete emotivna očekivanja. Prijaju vam znaci pažnje koji jačaju osećanje bliskosti. Ako ste nezadovoljni odnosom sa partnerom, imaćete priliku da raščiste sve probleme posle 6. juna. Moguć je iznenadni neočekivani preokret u partnerskom odnosu, za one koji su u dugoj vezi. Niste od osoba koje vole da imaju neraščišćene odnose. Ili se volite, ili svako svojim putem. Ako je partner često odsutan zbog poslovnih putovanja, moguće je da se osećate usamljeno, ali to ne želite da ističete. Ukoliko ste sami, ne zapostavljajte nijednog prijatelja ili kolegu koji vas mogu upoznati sa nekim novim društvom. Period je povoljan za obnovu starih prijateljstva i druženje sa onima koje dugo niste čuli. Prijatno će vas iznenaditi reakcije osoba na koje ste možda zaboravili. Ako ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite novu ljubavnu romansu.

Zdravlje

Osim manjih hroničnih problema, dobro se osećate. Ipak, pripazite na ishranu, kontrolišite šećer i masnoće u krvi, ali i krvni pritisak. U ovom periodu može da vam pomogne muzika za opuštanje.

Devica

Posao

Velike promene u firmi, ili u poslu generalno, konačno kreću pravcem koji vama odgovara. Ako planirate renoviranje kuće, trebalo bi da to sada uradite. Ovaj mesec vam je naklonjen za sve nove poslovne projekte, naročito sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili su pak na boljim pozicijama od vas. Ipak, ne očekujte velike preokrete, jer postoje određene prepreke u ispunjavanju vaših velikih ciljeva. Zato se radije usmerite na ostvarenje manjih poslova. Bićete u situaciji da drugi utiču na vaše mišljenje što će vas činiti dosta nezadovoljnim i neodlučnim. Ipak budite spremni da razmotrite i eventualno prihvatite iznenadne ponude, iako vam to nije svojstveno. Posle dugog perioda nesigurnosti, sada dobijate podršku planeta i konačno se neke stvari rešavaju, naročito posle 7. juna, kada vaš vladar uđe u znak Blizanaca, u vaše polje karijere. Neki problemi se sami rešavaju dok drugi zahtevaju pomoć prijatelja.

Ljubav

Venera u osmom polju komplikuje ljubavni život pa zato radije izbegavajte teške teme u prvom delu perioda dok je u znaku Ovna. Situacija se menja u pozitivnom pravcu njenim prelaskom u Bika i vaše deveto polje. Ne plašite se ljubavi koja može da vam donese zadovoljstvo. Nisu važne godine, ako ste vi ispunjeni nadom i željom, slobodno nastavite kontakt. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ako ste dugo u vezi, a niste spremni na kompromise, situacija može biti prilično napeta. Ne pokušavajte da rešavate stare probleme jer nećete imati uspeha u tome. Za one u braku ovo će biti poprilično napet period. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu, možda sa mlađim partnerom. Više se družite i krećite u krugu nekih novih ljudi.

Zdravlje

Mogući problemi sa mokraćnim kanalima ili prehlade. Čuvajte se virusnih infekcija koje mogu da naškode vašem srcu. Pazite gde hodate, izbegavajte mračne ulice.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Moda

Celebrity