Jednog od najvećih zavodnika, glumca i reditelja George Clooney sa sadašnjom suprugom upoznao je zajednički poznanik. Iako je u početku mislio da su samo dobri prijatelji, sada je jasno da je njegova priča dobila romantični završetak. 

U emisiji David Letterman's new Netflix show, nekada najveći zavodnik George Clooney je otkrio kako i gde se upoznao sa svojom sadašnjom suprugom:

"Upoznali smo se kod mene kući. To je bila skroz luda stvar - nazvao me prijatelj, pitao da li sam u svom domu i da li može da dovede prijateljicu?"

"Naravno da možeš", rekao sam. 

Zatim je usledio poziv od mog agenta koji me nazvao i rekao: "Upoznao sam tu ženu što dolazi kod tebe zajedno sa prijateljima i veruj mi, oženićeš je!"

Voditelj emisije se našalio i rekao da je zapravo Cloonijev agent "namestio" brak.

"Ali zaista je bilo tako", potvrdio je glumac. 

Interesanta stvar je bila ta da su i Clooneyevi roditelji bili u poseti, tako da su i oni tom prilikom upoznali Amal. 

"Razmenili smo e-mail adrese i Amal je poslala prva mail sa fotografijama na kojima su moji roditelji, posle toga smo počeli da se dopisujemo. U početku nisam znao da li hoće da izađe sa mnom, mislio sam da je to samo drugarsko dopisivanje...", prisetio se George. 

Prvi izlazak dogodio se 13. jula 2013. godine: "Bila je prelepa, i sećam se da sam pomislio kako je duhovita i očigledno veoma pametna. Bilo je očigledno da oboje želimo da budemo nešto više od prijatelja."

Podsetimo, godinu dana kasnije večiti neženja je zaprosio prelepu Amal uz sveće i večeru, a to je jednostavno objasnio: 

"Sve je bilo po protokolu - zaprosio sam je na kolenima i uradio ono što bi trebao da uradim." 

Ostalo je istorija - jedan od najlepših parova sudbonosno DA je izgovorio na glamuroznoj ceremoniji u Veneciji 2014. godine, a u junu 2017. su dobili blizance Ellu i Alexandera. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/