Nakon što je 1995. godine propao brak sa čuvenim holivudskim glumcem Richardom Gerom, Cindy je ubrzo na jednom venčanju je upoznala tri godine starijeg Rande Gerbera. Njihovo prijateljstvo ubrzo je preraslo u ljubav, a ove godine slave 20 godina braka, tokom koga su dobili dvoje dece.

"Kada saberemo i oduzmemo sve, mi zaista volimo i poštujemo jedno drugo. Zabavno nam je zajedno, iako su i život i roditeljstvo i te kako stresni, još uvek se trudimo da pronađemo vreme samo za nas." Otkrila je ovo jednom prilikom jedna od najpoznatijih supermodela 90-ih, Cindy Crawford, kada su je pitali za tajnu srećnog braka.

55-godišnjeg biznismena i bivšeg modela, 52-godišnja Cindy upoznala je nešto nakon što se 1995. godine raspao njen brak s Richardom Gereom.

"Moj bivši suprug bio je opsednut tibetanskim budizmom, koji je i meni na početku bio zanimljiv. Ali onda sam shvatila da to nije nešto što me zanima. To ne znači da manje vredim kao osoba." 

Sreli su se na jednom venčanju, na koje su oboje stigli u pratnji drugih osoba. Kako je rekla, s Randeom je prva bila prijatelj i misli kako je upravo to doprinelo uspehu njihove veze i braka. 

"To mi je bila prva veza koja je započela iz prijateljstva. Svakome bih preporučila da sa osobom bude prvo prijatelj, a tek onda da se upušta u nešto više", rekla je Crawford i nastavila: "Mi nismo par koji se čuje dvadesetak puta dnevno, ali to ne znači da se ne zivkamo. Ja sam ta koja češće zove, ja sam ona emotivnija. Da se pita Randea, njegova filozofija je: "Ako je sve u redu, zašto govoriti o tome, a ako nešto ne štima, opet zašto govoriti?"

Na sledećoj stranici pročitajte nastavak:

PageBreak

Par se venčao 1998. godine na Bahamima i to gotovo u potpunoj tajnosti. Niko nije znao da tako nešto spremaju, a čak je i njen lični stilista dobio zadatak da pronađe crne i bele haljine za "neku zabavu". Za svoje venčanje lepa Cindy odabrala je jednostavnu haljinu od čipke i svile, koju je dizajnirao John Galliano. 

"Imala sam malo šminke, a kosa mi je bila u laganim talasima. Želela sam da izgledam kao najbolja verzija devojke pored koje se Rande svako jutro budi." U braku su dobili dvoje dece, 18-godišnjeg sina Presleija i 16-godišnju ćerku Kaiu, koji su krenuli majčinim stopama, a posebno uspešna u modelingu upravo je njena slika i prilika - Kaia.

Kako su oboje rekli, u braku im je bilo najvažnije da nađu savršen balans između posla i porodice: "Ne živimo ni u Njujorku ni u Los Anđelesu, već u Malibuu, koji je više kao selo. Moj suprug mi je prioritet i ne uzimam stvari zdravo za gotovo. Ako sam zbog posla odsutna tri dana, pobrinem se da sam sledeću nelelju kod kuće. Vrlo sam realistična po pitanju toga koliko vremena mi šta oduzima, pa se trudim da nađem balans."

Osim toga, ne kriju koliko im je važno da imaju i vreme za sebe. Budući da su deca već odrasla i imaju sve više poslovnih angažmana, Cindy i Rande mogu sve više da uživaju jedno u drugom, a oni se trude da se taj ljubavni žar ne ugasi. "Jednostavno moraš da nađeš prioritete - zastaneš i kažeš sebi: ok, večeras će biti to veče. Čak i da nisi raspoložen, vrlo ćeš se brzo oraspoložiti."

Uprkos medijskim napisima da joj je bio neveran, brak i dalje traje i to 20 godina kasnije. "Ljudi prelako odustaju jedno od drugog. Jednostavno ne shvataju koliko je malo angažmana potrebno da se stvori lepa zajednička istorija, a nas dvoje znamo to vrlo dobro da cenimo", priznala je menekenka, dok je Gerber rekao: 

"Srećni smo. Imam najljepšu ženu na celom svetu, koju i dalje gledam sa istom strašću kako sam je gledao kada sam je prvi put ugledao. Pogledam je ujutro, kada leži pored mene, i pomislim - kakav sam ja srećnik!"

Izvor: tportal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/