Unutrašnja snaga i samopoštovanje neodoljivi su na svakoj ženi.

To su privlačne osobine koje muškarcu mogu ukazati kako će u vezi sa takvom ženom doći do pozitivnih promena koje će uticati i na njega samoga.

One znaju da ne moraju biti savršene u svemu

Nisu opterećene time da imaju veliku karijeru ili neverovatnu porodicu, odnosno ne povezuju to s uspehom ili neuspehom u životu.

Jake žene znaju da ne mogu biti uspešne i savršene baš u svemu, znaju da će ih na životnom putu čekati i uspesi i padovi.

One znaju da su savršene takve kakve jesu.

One ne izgledaju "jeftino"

One neće kupovati stvari samo zato što su na velikim sniženjima i gomilati ih kod kuće, već će radije izabrati nekoliko kvalitetnih komada. Umesto 10 jeftinih, pre će kupiti jedan visoko kvalitetan proizvod, komad odeće, obuće ili kozmetike.

One znaju da će ta jedna stvar trajati duže od ovih 10. Osim toga, na svoju kožu ne žele stavljati sve i svašta jer to može uticati na zdravlje, a ono je ipak najvažnije.

One imaju zdrav odnos sa svojim telom

Jedna je stvar voleti i prihvatiti svoje telo, a sasvim druga donositi dobre odluke za njega. Ljudi znaju opravdavati zanemarivanje tela, pa tako i zdravlja, rečima: "Ja nisam samo moje telo".

Ali, istina je da je telo deo čoveka, ono je sa nama od početka do kraja i, na kraju krajeva, predstavlja nas svetu u kojem živimo.

Jaka žena neće pokleknuti svaki put brzoj hrani i nezdravim grickalicama pa onda suludo pokušavati da skine višak kilograma.

Neće zlostavljati svoje telo rigoroznim dijetama i besomučnim vežbanjem, već će paziti šta jede. Ona će paziti koliko je aktivna. Voditi će brigu o ravnoteži između zdravlja uma i tela.

Ostatak teksta pročitajte OVDE