Često se desi da Holivud napiše najlepše ljubavne priče, i to ne samo one koje su delo fikcije (The Notebook, Blue Valentine, The Holiday i dr.) već i realnog, stvarnog sveta.

Međutim, tu u većini slučajeva imamo spojeve poznatih i prelepih, ljudi koji bar na prvi pogled nemaju nikakav "nedostatak" - Blake Lively i Ryan Raynolds, Amal i George Clooney, Goldie Hawn i Kurt Russell, Penelope Cruz i Javier Bardem...

Ovi parovi nikoga nisu šokirali kada su počeli da se zabavljaju - mladi, lepi, uspešni i na listama najprivlačnijih i najpopularnijih dokazali su da se slični "privlače" ali i u neku ruku da izgled čini razliku. Jer koliko god neki pričali da im zgled nije bitan prilikom zaljubljivanja, teško je svima pa i nama da poverujemo u to.

Posebno nekako ne verujemo muškarcima da im fizički momenat ne predstavlja presudni ili jedan od onih faktora koji određuje i utiče na izbor partnera.

Da i tu ipak ima onih koji se ne vode tako površnim i pogrešnim motivima, počeli smo da verujemo kada smo saznali za ljubavnu priču britanskog glumca Ruperta Frienda i Aimee Mullins. Ovaj par dokazuje kako zaljubljeno srce uopšte ne vidi ono što mnogi odmah percipiraju kao težak nedostatak.

Naime, Aimee jeste prelepa i divna žena, ali Aimee je isto tako rođena bez fibule, lisne kosti u potkolenici, zbog čega su joj amputirali obe noge kada je imala samo godinu dana. Njenoj porodici tada je rečeno kako devojčica nikada neće hodati niti živeti samostalno. 

Naravno da su se doktori prevarili jer ne samo da je Mullins prohodala već i postala uspešna atletičarka koja je 1996. godine čak nastupala na Paraolimpijskim igrama u Atlanti, da bi profesionalnu karijeru završila 1998. godine nakon odluke da se oproba u modeling karijeri. 

Aimee je toliko oduševila dizajnera Alexandera McQueena koji je upravo nju izabrao za jednog od modela na Givenchy reviji kada je specijalno za Mullins osmislio drvenu izrezbarenu protezu. 

Na sledećoj stranici pročitajte kada i kako su se upoznali Aimee i Rupert:

PageBreak

Svog budućeg muža, britanskog glumca koji je od 2005. do 2010. godine bio u ozbiljnoj vezi sa Keirom Knightley uspešna atletičarka upoznaje u maju 2013.

Par se prvi put susreo u malom bistrou u Njujorku na sastanku za Rupertov budući filmski projekat. Sastanak je počeo u 6 sati popodne i trajao do pola 5 ujutru!

" U jednom trenutku prišao nam je konobar i zamolio da odemo jer je radno vreme bistroa do pola 4 ujutru a mi smo ostali punih sat vremena preko. Gledali smo ga belo jer nismo imali pojam o vremenu, ili ti o bilo čemu. Imali smo utisak da smo sami na celoj planeti i da smo dva znatiželjna uma koja znaju mnogo o različitim temama", rekao je Rupert jednom kada su ga pitali o top prvom susretu sa Aimee. 

A kakvi su bili njeni utisci?

"Ne sećam se uopšte i da li sam u nekom trenutku pomislila da je sladak ali već sutradan poslao mi je nekoliko poruka i insistirao na tome da se što pre opet nađemo. Opet smo dogovorili večeru koja je počela u 18 sati i ovaj put trajala sve do pola šest ujutru. Hodali smo po kvartu tražeći mesta koja su još otvorena jer nismo želeli da se odvojimo ni na sekundu. Tako je od 1. maja 2013."

Maj igra vrlo bitnu simboliku kod ovog para shodno tome da ju je samo godinu dana kasnije Rupert zaprosio da bi se par venčao 1. maja 2016. godine. Željni intimnog venčanja Aimee i Rupert su sudbonosno "da" rekli isključivo pred kumovima. 

Oženili su se na predivnoj farmi te iako je padala kiša to nije umanjilo romantiku.

"Nakon toga smo otišli na biljar", rekao je Rupert u TV emisiji "Live with Kelly“ prošle godine.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/