Iako je Jennifer popularnost stekla kao zvezda serije Friends i većini omiljena junakinja Rachel Green, činjenica je da pod budnim okom javnosti nije bila dok se u njenom ljubavnom životu nije pojavio jedan od najpoželjnijih muškaraca i ujedno jedan od najpopularnijih glumaca današnjice - Brad Pitt.

Tokom tog perioda, pogotovo tokom perioda razvoda, glumica se teško nosila ne samo sa teretom slave - sa kojim ne možemo da se poistovetimo, već sa onim svakodnevnim strahovima i nesigurnostima kroz koje svi mi u periodu 30-ih godina prolazimo i sa kojima i te kako možemo da se poistovetimo.

Doneti velike i konačne odluke, te okrenuti nove stranice u ovim godinama, neke su od najhrabrijih i najtežih stvari kroz koje je većina prošla ili će tek proći.

Ono što je Jennifer naučila tada, a što je spoznala tek kasnije životna je lekcija koju bi svi trebalo da primenimo.

U intervjuu koji je nedavno dala za Glamour magazine, 51-godišnja zvezda osvrnula se na čitav svoj period odrastanja i sazrevanja.

"Kao tinejdžerka sebi bih savetovala da se ne trudim baš toliko da zadovoljim sve. Da obratim pažnju na svet oko sebe. Da idem redovno na časove i radim domaći. 20 - godišnjoj sebi savetovala bih da se ne uzrujavam toliko oko svega", bila je iskrena poznata glumica.

Međutim, savet koji bi dala 30-godišnjoj sebi, onaj je koji bi svi trebalo da poslušamo. Bez obzira u kojim godinama se nalazimo, ali svakako najbolje baš ukoliko smo u 30-im, jer ovo su godine u kojima imamo bolje razumevanje o sebi samima i stvarima koje želimo za sebe i svoju budućnost.

"Idi kod psihologa. Očisti sva sr... Reši se svih toksičnih stvari u svom životu. Utišaj svu buku koja te remeti. Razumi sebe. Upoznaj sebe sa samom sobom", zaključila je Jennifer Aniston.