Mnoge komunikacije, znanja i saznanja sada se mogu ispoljavati. Sve što je bitno za komunikaciju i druge simbolike Blizanca biće naglašeno.

Mlad Mesec imaće aspekt sa Saturnom iz Vodolije što će ukazivati kod pojedinih osoba da su promišljene, konzervativne, ozbiljne i oprezne.

Zatim će biti u aspektu sa Marsom iz Riba, što može izazvati emotivnu krizu a nije dobar ni za zdravlje ako ne razvijemo svest.

Merkur i Venera iz Blizanaca će praviti kvadrat sa Neptunom pa mnoge osobe mogu očekivati borbu između intuicije i osećanja dok sa Merkurom nas očekuju nerealne komunikacije, laži i uz Mars u Ribama moguće je i zastrašivanje sa nekim vestima.

Šta mogu očekivati pojedini znaci?

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas je ovaj Mlad Mesec i vi možete imati dosta srećnih pogodnosti. Ovo će biti period kada ćete ostaviti poseban utisak na druge, zato se oslobodite i ne libite se da se pokažete sebe u nekom potpuno novom svetlu. Na taj način dolati bujica samopouzdanja a vaša energija i harizma će pleniti.

LAV

Dragi Lavovi, ne oslanjajte se samo na sebe u ovom periodu, već slobodno potražite pomoć od drugih ljudi. Mogući su neplanirani troškovi i to ne možete promeniti. Savet je da sve radite sa strpljenjem i taktikom, ne žurite nigde jer kasnije sve dolazi na svoje mesto. U tome će vam pomoći tim koji ćete temeljno izgraditi.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas ovaj mlad Mesec budi svest o drugim ljudima. Mnoge Škorpije imaju pojačanu intimnost sa svojim partnerom. Pojedine Škorpije mogu imati problema sa novcem koji nije njihov. Svakako, sada se ne preporučuje ulazak u dugove ili kredite jer je Jupiter retrogradan i može vam doneti još veću nevolju.