Decembar 2020. godine će biti uspešan samo ako budete spremni za timski rad i saradnju sa okolinom. Planeta koja vlada vašim znakom se nalazi u zapadnoj polovini grafikona, što znači da nije povoljan period da započinjete samostalno neke poslove ili da pravite rizična ulaganja. Dobro posmatrajte šta se dešava oko vas. Ovog meseca ćete naročito morati da bude oprezni, jer vas i najmanji propust može puno koštati.

Pomračenje Meseca 30. novembra će značajno uticati na sve Rakove. Na udaru će biti vaše samopouzdanje i možete osetit manji pad energije. U odnosu sa prijateljima i porodicom desiće se određene promene.

Ljubav:

Do 15. decembra moguće su trzavice na polju ljubavi, a nakon toga ćete uploviti u mirniji period. 

Slobodni Rakovi će imati puno zanimljivih susreta, a naročito će period nakon 22. decembra biti interesantan. Moguće je da ćete ljubav pronaći na radnom mestu.

Porodica:

Biće neslaganja sa članovima porodice što će dovesti do tenzija u vašem domu. Budite pametni i izbegavajte svađe po svaku cenu kako biste sačuvali energiju.

Zdravlje:

Zdravlje će biti solidno, bez većih promena. Astrolozi savetuju da povedete računa o ishrani. Dobro bi vam došla dijeta.

Karijera:

Astrolozi predviđaju da će doći do značajnih promena kada je karijera u pitanju. Ukoliko niste zadovoljni poslom, ovo je odličan period da ga promenite. 

Zvezde nisu blagonaklone prema Rakovima kada su finanasije u pitanju, zato je potrebno da počnete da štedite. Decembar je mesec koji će doneti i neke neočekivane troškove.