Pomračenje Meseca 30. novembra će značajno da utiče na Blizance. Najveće promene ćete osetiti na polju ljubavi. Moguće je da će doći do raskida, ali i mogućnosti da upoznte osobu koja će vas osvojiti na prvi pogled. Veze će biti na velikom ispitu ovog meseca.

Ovo pomračenje će vam doneti i promene na finansijskom planu. Spremite se za mesec uzbudljivh događaja.

Ljubav: 

Decembar će biti izazovan za vas  i vašeg partnera. Moguće su nesuglasice i česte rasprave. Ako uspete da prebrodite ovaj period pred vama su godine pune lepih dešavanja. Međutim, biće i onih kojima će decembar doneti velike promene i raskide. 

Slobodni Blizanci će imati priliku da upoznaju osobu koja će ih zaintrigirati. Neko od prijatelja će vas upoznati sa tom osobom.

Porodica:

Odnosi sa starijim članovima porodice biće puni verbalnih sukoba. Porodična atmosfera neće biti povoljna. Potrudite se da održite prisebnost i pokušate da postignete mir.

Zdravlje:

Pokušajte da se što više odmarate. Prijala bi vam meditacija. Osećate se iscrpljeno i konstantno umorno. Ne bi bilo loše da proverite krvnu sliku.

Karijera:

Decembar je povoljan za napredak u karijeri. Mnogi će dobiti podršku starijih kolega, pa ćete lakše postići sve što ste zamislili. Vaš trud će biti velikodušno nagrađen. Okruženje na radnom mestu biće izuzetno prijatno. Možete očekivatii veći priliv novca.