Pomračenje Meseca koje će se dogoditi 30. novembra donosi u vaš život značane i trajne promene na polju ljubavi i finansija.

Nakon pomračenja Sunca, dogodiće se i pomračenje Meseca 14. decembra što će, takođe uticati na sve Bikove. Ova astrološka promena će doneti poboljšanje kad je zdravlje u pitanju. 

Ljubav: 

Ako ste u vezi, naćićete se na prekretnici. Ili će se odnos sa partnerom popraviti ili ćete prekinuti jednom za svagada. Ovo će biti mesec velikih odluka, zato dobro razmislite pre nego što donesete konačnu odluku.

Oni Bikovi koji su u srećnoj emotivnoj vezu, uživaće još više nakon 15. decembra.

Ako ste singl, postoji velika šansa da sretnete osobu koja će vas osvojiti na prvi pogled. Zvezde su vam nakolonjene, pa iskoristite ovaj momenat. 

Porodica:

Dok će vam na  ostalim poljima cvetati ruže, sa porodicom će biti manjih nesuglasica. Prisutna je nervoza, pa se trudite da ne reagujete ishitreno i dobro razmislite pre nego što nešto kažete što bi moglo da povredi bliske osobe. Izbegavajte veća porodična okupljanja.

Zdravlje:

Zdravlje je odlično. Nećete imati nikakvih problema, osećaćete tokom celog meseca nalet pozitivne energije. Savet astrologa je da se ne opuštate previše tokom praznika i da povedete račna o ishrani.

Karijera: 

Što se tiče finansija, pred vama je period dobrih prilika, a na vama je da pametno izaberete. Nadređeni će prepozanti vaš trud i zalaganje, pa je moguća i povišica ili unapređenje. Karijera ide u dobrom smeru. 

Najpovoljniji period je za Bikove koji se bave nekom umetnošću i kreativnim poslovima.