Ovan

Pomračenje Meseca 30. decembra doneće velike promene. Biće tu i većih troškova oko renovinranja kuće. Stoji vam i mogućnost preseljenja. Ne brinite, uticaj Jupitera učiniće sve promene prijatnim. Pomračenje Meseca će uticati i na ljubavni život i na finansijski plan, dok će pomračenje Sunca imati uticaj na vaš duhovni život i uverenja.

Ljubav: Pod uticajem Venere, Ovnovi će ovog meseca biti veoma romantični i strastveni. Boljom komunikacijom u ovom periodu učinićete svoju vezu harmoničnijom. Slobodni Ovnovi privlačiće nove zanimljive osobe suprotnog pola poput magneta. Oni koji su u vezi, napraviće korak dalje, ili će raskinuti.

Porodica: Ovog meseca porodični odnosi su solidni. Poboljšaće se i zajednički budžet, a decembar će doneti mnogo lepih trenutaka. 

Notes u ruke: Tabela datuma kada je retrogradni Merkur od 2020. do 2030.

Zdravlje: Možete da budete mirni, jer nema većih problema sa zdravljem tokom ovog perioda, predviđa mesečni horoskop za decembar 2020. godine. Dobro zdravlje doprineće vašoj sreći, a ako budete vežbali i prazili na ishranu, stvari će se dodatno poboljšati.

Karijera i novac: Tokom ovog perioda nema većeg progresa na polju posla. Teško ćete uspeti da ostvarite sve poslovne ciljeve, čak i težak i naporan rad neće doneti značajno bolje rezultate. Pomračenje Meseca imaće radikalan uticaj na polje finansija. Ovo je dobro vreme da ponovo preispitate trenutne metode ulaganja i planiranja. Postoji mogućnost da pronađete sasvim novi izvor prihoda, a to su promene koje će dugoročno biti veoma dobre.

Mesečni horoskop za Bika pročitajte OVDE

Mesečni horoskop za Blizance pročitajte OVDE

Mesečni horoskop za Raka pročitajte OVDE

Mesečni horoskop za Lava pročitajte OVDE

Mesečni horoskop za Devicu pročitajte OVDE

Mesečni horoskop za Vagu pročitajte OVDE

Mesečni horoskop za Škorpiju pročitajte OVDE

Mesečni horoskop za Strelca pročitajte OVDE

Mesečni horoskop za Jarca pročitajte OVDE

Mesečni horoskop za Vodoliju pročitajte OVDE

Mesečni horoskop za Ribe pročitajte OVDE