Devica će silom prilikaže morati da obrati pažnju na porodične odnose. Karijera i druge ambicije, ovog meseca padaju u drugi plan. Što god da radila, Devica treba da sve svoje poslove zasniva na emocionalnom blagostanju.

Pomračenje Sunca, 14. decembra donosi velike promene u porodičnim vezama. Vaš uspeh ovog meseca zavisi od vaše sposobnosti da uravnotežite različite faktore svog života: karijeru, porodicu, ljubav, ali i lično zadovoljstvo.

Ljubavni život:

Devica će ovaj mesec uživati u ljubavi sa supružnikom. Biće tu i nesporazuma, ali morate da napravite kompromis. Do 15. decembra, ljubav će da cveta.

Device koje su do sada bile bez partnera, ljubav će pronaći na porodičnim proslavama. Radite na komunikaciji - to će popraviti vaš ljubavni život

Porodični život:

Moguće je da ćete se sukobiti sa starijim članovima porodice. Zbog toga će porodična atmosfera biti dosta narušena. Deca će biti ozbiljno pogođena negativnom situacijom u porodici. Na vama je da smirite situaciju.

Zdravlje:

Morate da naučite kako da se opustite. Svoje zdravlje možete ugroziti ubrzanim ritmom života. Praznici će doprineti tome da se malo odmorite. Usredsredite se na ono što je stvarno važno.

Posao:

Porodica vas neće podržavati u poslovnim planovima za decembar. Kolege će biti krajnje neprijateljski raspoložene. Naporan rad neće vam doneti nikakve rezultate - bar ne ovaj mesec. Iako imate novca, treba da smanjite troškove.