Decembar 2020. godine ukazuje na to da će na Vagu najviše uticati pomračenje Meseca koje će se desiti 30.12, koje će ostaviti velike posledice na ovaj horoskopski znak.

Drugo pomračenje koje će znatno uticati na Vagu je pomračenje Sunca, koje će se desiti 14.12.2020. godine i ono će uticati na akademski rast i društvene i lične odnose Vage.

Vaga će da preispita svoje duhovno stanje i stanje vere, te će imati priliku da ispravi greške u poimanju ovih uverenja.

Ljubavni život:

Vaga će ovog meseca sa partnerom da vodi žustre razgovore o duhovnim, ali i finansijskim pitanjima. Mudra Vaga mora da uključi svoj intelekt, ako hoće da pobedi u ovim razgovorima. Posle 16. decembra, atmosfera će postati senzualnija zbog uticaja Marsa. Sve je dobro što se dobro svrši.

Samci u ovom horoskopskom znaki treba da se spreme, jer ih očekuju romantične veze. Ljubav će naći veoma brzo. Upoznaće nekog ko je veoma pozitivan. Ali, ne žurite.  Dopustite da uživate u nastanku jedne ljubavi.

Porodični život:

Čeka vas svečana atmosfera sa puno proslava i zabava. Porodične finansije su više nego dovoljne za pokrivanje svih troškova. Napredak dece u sportskim i akademskim aktivnostima biće vidljiv. Porodična atmosfera biće izuzetno prijatna.

Zdravlje:

Vage moraju biti oprezne kada je zdravlje u pitanju. Posle 21. decembra, moguće su veoma stresne situacije koje zahtevaju odmor. Ozbiljne bolesti će se vratiti i veoma je bitno da se na vreme javite svom lekaru.

Bavite se meditacijom, sportom, dijetom  - kako biste se oslobodili od stresa.

Karijera:

Negde dobijaš, negde gubiš.  Vaga će u decembru uživati u harmoničnim porodičnim uslovima, dok će joj karijera trpeti. Na radnom mestu atmosfera će biti konfliktna, zbog negativnih saradnika.

Doći će do nesporazuma sa saradnicima, ali novca neće manjkati.