Puno lepih životnih promena čeka Škorpije u decembru, predviđa mesečni horoskop! Položaj zvezda vam tokom ovog perioda omogućava finansijski prosperitet i odlične porodične odnose.

Pomračenje Sunca (14. decembra) i Meseca (30. decembra) pozitivno će uticati na sve Škorpije. Uspećete da prevaziđete sve teškoće na koje naiđete i mnogo ćete napredovati. U fokusu su uspeh u karijeri i odlične finansije. Sada je pravi i najpovoljniji trenutak da osigurate bolju budućnost.

Ljubav

Ako imate partnera koji zna da toleriše vaš snažan temperament, sve će biti idilično ovog meseca. Ni strasti neće nedostajati u vašoj vezi. Sve će biti savršeno i harmonično. Slobodne Škorpije mogle bi da pronađu partnera na radnm mestu, naročito posle 15. decembra.

Porodica

Probleme na polju porodice mogle bi da stvore samo finansije, ali uz dobar finansijski plan to lako može da se spreči. Može doći do potpuno nepotrebnih tenzija. Izbegavajte konflikte sa članovima porodice.

Zdravlje

Na ovom polju tokom decembra nema problema. Uticaj Marsa preokrenuće sve u vašu korist kada je u pitanju zdravlje. Bićete puni energije, pozitivni i veseli. Hronična oboljenja biće pod kontrolom.  

Karijera i novac

Tokom decembra imaćete puno prilika da se dokažete na poslu, možda i da napredujete ili promenite posao ili poziciju u trenutnoj firmi. Finansijska situacija će se značajno popraviti.