Ovo će za vas biti turbulentan mesec. Mars će znatno uticati na vaš znak i doneće neke promene koje niste očekivali, zato je vreme da konce uzmete u svoje ruke i više se posvetite sebi i ličnim željama i ciljevima.

Ako budete imali dovoljno hrabrosti uz malo rada, iz ovog meseca, ćete izaći kao pobedik.

Pomračenje Sunca koje će se dogoditi 14. decembra če uticatu na vašu predstavu o sebi, ali i na ljubavni status. Svi vaši nedostaci će izaći na površinu i samopouzdanje će vam biti narušeno. Ako se posvetite sebi, sledi radikalno poboljšanje nakon decembra. Zvezde vam nude priliku da promenite sve ono što vas muči, a rezultati neće izostati ako se potrudite. 

Ljubav: 

Ljubavni život će biti izuzetno dobar zbog povoljog uticaja Marsa na vaš znak.

Slobodnim Strelčevima se smeši prilika za zanimljivo poznanstvo. Upoznaćete osobu koja će vam u svemu odgovarati. Pažljivo gledajte, jer je moguće da je to neko iz vašeg bliskog okruženja.

Porodica:

Porodični odnosi će biti haotični, nedostajaće harmonije, a moguće su česte rasprave. Porodični troškovi će premašiti budžet, pa će to biti najčešći uzrok verbalnih sukoba.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti poljuljano. Neophodno je da povedete računa o životnim navikama i ishrani. Astrolozi savetuju veći unos vitamina. Tokom većeg dela meseca bićete mrzovoljni i neraspoloženi. 

Karijera:

Ni na poslovnom planu situacija nije ništa povoljnija. Okuženje na poslu vam ne odgovara, pa ste zbog toga nervozn. Iako biste najradije promenili posao, sada nije povoljan trenutak za to. Karijera vam stagnira, ali to ne znači da trebate da prestanete da se trudite. Nakon decembra za vas dolazi povoljnji period. 

Povedite računa o finansijama.