Mesečni horoskop za decembar 2020. godine za rođene u znaku Jarca predviđa ispunjenje baš svih želja. 

Harizma će vam biti sjajna, bićete puni samopouzdanja. Koji god izazov da vam se nametne, bićete u stanju da ga lako prevaziđete. Važno je samo da tokom ovog meseca sebi postavite jasne ciljeve koje želite da ispunite i da tome težite. Decembar će vašem znaku doneti i preispitivanje prošlosti i nagon za velikim promenama. Tražićete sreću, pretežno kroz samoanalizu svoje ličnosti.

Ljubav

Ako ste u nestabilnom braku, ovaj period će vam biti težak i turbulentan. Biće vam potrebna dobra taktika i odgovor sa druge strane da biste prevazišli teškoće. Sa druge strane, slobodni Jarčevi imaće mnoštvo prilika za novu ljubav do 16. decembra, pod uticajem Venere. Kvalitetne i stabilne veze Jarčeva u ovom periodu uplovljavaju u brakove, dok se kratke i loše veze prekidaju usled upoznavanja nove osobe.

Porodica

Na ovom polju moglo bi da bude problema. Porodične finansije će biti razlog za brigu i svađe. Odnos sa starijim članovima porodice biće, najblaže rečeno, haotičan. Biće puno konflikata, za čije rešavanje će vam trebati sve strpljenje ovog sveta.

Zdravlje

Na ovom polju tokom decembra nemate problema. Na kraju meseca bi trebalo da se što više opuštate. Fokusirajte se na važne stvari i ostaćete vitalni i puni energije. Ovo je period kada ne smete da zaboravite na fizičku aktivnost i pravilnu ishranu.

Karijera i novac

Imaćete sve vše posla, ali priznanja i nagrade će izostati. Postoji mogućnost poslovnog putovanja, ali ono vam neće doneti benefite kojima ste se nadali. Sve što sada možete jeste da date sve od sebe i da strpljivo čekate bolje dane. Iako karijera stagnira, novčana situacija je prilično dobra. Samo se čuvajte riskantnih ulaganja.