Sjajne vesti za sve Vodolije.

Tokom decembra Vodolije će biti usredsređene na sopstvenu volju i lične želje. Uspećete da usmerite životne okolnosti da vam idu na ruku, ali na tom putu morate da povedete računa i o drugim ljudima.

Pomračenje Sunca 14. decembra doneće promene na polju društvenog života, koje mogu dovesti i do promene posla.

Ljubav

Vodolije ovog meseca tragaju za savršenstvom i duhovnošću. Pod uticajem Marsa biće senzualnije nego inače, a Venera će se postarati za romantiku. Bračni život biće lepši nego ikada. Slobodne Vodolije imaće puno prilika da upoznaju nove ljude, ali samo retki će odgovarati njihovoj neobičnoj prirodi. 

Porodica

Porodični odnosi će tokom decembra biti sjajni, predviđa mesečni horoskop. Imaćete podršku starijih članova porodice, a atmosfera će generalno biti puna veselja i radosti.

Zdravlje

I na polju zdravlja stižu sjajne vesti. Promenom načina života uspećete da ublažite ili izlečite mnoge hronične bolesti. Osim toga, ovog meseca ćete i izgledati sjajno, jer ćete se osećati tako dobro iznutra. Redovno vežbanje i pravilna ishrana dodatno će dobro uticati.

Karijera i novac

Odličan period za Vodolije i kada je u pitanju profesionalni razvoj. Imaćete podršku kolega i poznanika iz svoje branše. Vaš trud i rad biće nagrađeni odličnim finansijskim stimulacijama. Atmosfera na poslu biće sjajna i neće biti nikakvih problema.