Astrolozi kažu da će decembar 2020. za Ribe biti pun uzbuđenja i turbulencija. Biće puno verbalnih sukoba i stresnih situacija.

Zbog položaja planeta obuzeće vas želja da budete lider u svemu što radite. Razmislite još jednom, jer bi saradnja sa okolinom mogla da vas poštedi stresa i olakša vam posao.

Pomračenje Sunca 14. decembra i pomračenje Meseca koje će se dogoditi 30. novembra ozbiljno će uticati na sve Ribe. Glavne promene osetićete na polju karijere i ljubavi. Naoružajte se strpljenjem, decembar će biti naporan mesec za vas.

Ljubav: 

Decembar će biti u znaku ljubomore i strasti. Više razgovarajte sa partnerom kako biste izbegli stresne situacije. Nakon 21. decembra starsti se stišavaju i započinje mirniji period, zbog pozitivnog uticaja Merkura na vaš znak.

Za slobodne Ribe povoljan period za ljubav traje sve do 16. decembra. Zainteresovaće vas neko za koga nikad ne biste rekli da je vaš tip.

Porodica:

Biće dosta sukoba sa članovima porodice. Naročito stariji članovi neće vam biti naklonjeni. Biće vam potrebno više strpljenja i truda da bi se održao skladan odnos sa svima. Ni finansijska situacija u okviru porodice neće biti sjajna.

Zdravlje:

Pomračenje Meseca će izazvati dosta stresa, zato iskoristite svaku moguću priliku da se opustite i radite više stvari koje vas čine srećnim. Ne postoji mogućnost za veće zdravstvene probleme.  Astrolozi savetuju da se ne upuštate ni u kakve ozbiljnije sportske aktivnosti.

Karijera:

Pre nego što usledi povoljan period desiće se značajne turbulencije tokom decembra na poslovnom planu. Moraćete da prebrodite neke stresne situacije, ali nakon toga zvezde vam donose poboljšanje i napredak u karijeri. Mesec je povoljan za započinjanje novih projekata. Ulaganja će se isplatiti.