Kanadska fotografkinja Hana Pesut je inspirisana temom zamene odeće sa suptotnim polom, uradila seriju "Switcheroo" fotografija parova,  tako što ih je prvo fotografisala u njihovoj odeći, a potom opet u odeći partera nakon zamene.

Ideju za ovaj zanimljiv set fotografija Hana je dobila tokom kampovanja kada je odlučila da fotografiše dva prijatelja u tuđoj odeći.

- Jedan je nosio kravatu, šljokice, leopard print, svilenu maramu…, sve na njemu je bilo svetlo i u bogatom koloritu. Drugi je imao crni jeans i majicu. Pomislila sam kako bi bilo zanimljivo da zamene odeću, a tada mi je sinula ideja da nastavim sa ovom serijom… - izjavila je Hana.

Dobijene slike su krajnje zabavne i duhovite. Neki parovi su izabrali da se slikaju imitirajući pozu od svog partnera, dok su neki samo mirno stajali jedno do drugog. U svakom slučaju, fotografije su nadahnule mnoge na diskusiju oko polova a i pitanje: Da li baš svi oni izgledaju "pogresno" na fotografijama?

Hana Pasut je samouki fotograf iz malog kanadskog mesta. Prvu fotografiju iz "Switcheroo" serije je uradila još 2010. godine, a od tada je proputovala ceo svet, upoznala veliki broj ljudi i objavila knjigu posvećenu fotografijama. Nije loše, zar ne? 

Ostale fotografije možete da pogledate na Sarinom sajtu.

Da li ste se ikada zapitali kako biste izgledali u odeći svog partnera? Hana Pesut je inspirisana ovom temom uradila zanimljivu seriju fotografija "Switcheroo".