Kada pomislimo na obnovu garderobera, nikada ne bismo pomislili da je donji veš označen kao jedan od ključnih investicionih komada, sve dok nismo čuli mišljenje Dita Von Teese koja je uspela da nas zaintrigira i moramo da priznamo, krajnje oduševi... 

Glamurozna burleska plesačica pored uvek famoznog načina šminkanja, takođe je odličan poznavalac underweara zbog čega nas je savetovala da baš sada investiramo u dobar donji veš. Pravi razlog?

(Poklon za Dan zaljubljenih prema horoskopskom znaku)

Osim što nam se bliži Dan zaljubljenih, Dita je rešila da nam otkrije kako pravilno da kupujemo i biramo komade, bez obzira na Valentinovo... Jer, ono što ona pokušava da nam kaže, je da zavođenje nema nikakve veze sa drugim ljudima već samo sa vama i vašim personalitijem!

Prvi obavezan komad je crna čipka 

Crna čipka je sofisticiran, elegantan i pomalo erotski komad koji izgleda sjajno na svakoj ženi. Zato stalno ponavljam da treba investirati u jedan dobar set. Kupite grudnjak koji vam odlično pristaje i dva, do tri para odgovarajućeg donjeg veša, različitog kroja. Donji veš bi trebalo da dvostruko više traje od grudnjaka, tako da je pametno kupiti bar dva para. Bonus: za specijalne prilike odaberite haltere!