ELLE ACTIVE TALKS, konferencija posvećena osnaživanju žena i jačanju njihovog položaja u društvu, i ove godine baviće se aktuelnim izazovima, fenomenima i dešavanjima koja imaju značajan uticaj na ženska prava i glas. 

U ponedeljak 2. oktobra, u Narodnom muzeju u Beogradu, sa početkom od 11:30 časova, razgovaraćemo sa uspešnim ženama iz domena mode, kulture i biznisa na tri teme:

Panel “Položaj žena: od tradicije do savremenog doba”

Moderatorka Brana Antović u dijalogu sa inspirativnim sagovornicama preispitaće koliko tradicionalna tumačenja i uloge utiču na današnje poimanje žena, ali i analizirati koje su to važne promene koje su se desile i treba da se dese da bismo bile ravnopravne i lišene socioloških stereotipa patrijarhalnog društva.

Radionica "Kako prebroditi traumu?"

Iz ugla psihoterapeutkinje Ane Perović osvnućemo se na sve izazove sa kojima se susrećemo i kao žene, i kao društvo, a sa fokusom na rak dojke. Kroz radionicu i predavanje podsetićemo se kako pronaći snagu u sebi, vratiti se svojim istinskim potrebama i težnjama, i naučiti da pronađemo svetliju perspektivu, čak i onda kada se osećamo bezizlazno.

coverUNUTRA3.jpg
Elle 

Radionica "Self marketing"

Specijalnu radionicu na temu personal brandinga održaće Dunja Jovanić, influenserka i osnivačica brenda “BÉBÉ”.

coverUNUTRA2.jpg
Elle 

Panel “Preduzetnica si, da li možeš sve?”

Poslednji panel moderiraće Tijana Mandić, a u razgovoru sa poznatim licima koja stoje iza malih i velikih brendova, sa motivišućim pričama i mindsetom koji ne poznaje granice kada su u pitanju ambicije.

coverUNUTRA4.jpg
Elle 

Na sledećem linku možete pronaći formular za prijavu, a broj mesta je ograničen.

Prijatelji trećeg po redu Elle Active Talks-a su: Avon, Lindex, Comma, Tecno, Lidl.