Pun Mesec u znaku Ovna osvaja našu energiju i sudbinu od 20. oktobra - moguće je da ćemo u vazduhu osetiti pasivnu agresiju. U nama će se boriti agresija i želja za mirom. Ovo je period u mesecu kada smo izuzetno impulsivni. Moramo se suočiti sa određenim strahovima kako bismo ih osvestili i oslobodili se tog tereta. Astrolozi ističu da će pun Mesec najviše uticati na sledeća 3 horoskopska znaka i da će se njima sudbina najviše promeniti:

OVAN

Ovnovi, ovih dana vas čeka adrenalinska vožnja. Pun Mesec može ozbiljno uticati na vašu samosvest, pa je moguće da ćemo se suočiti sa nekim izazovima i frustracijama. Biće potrevno da usporite i prihvatite neke kompromise, tek tada ćete moći da napredujete. Sada se učite kako da budete strpljivi - trenutno kao da život blokira vašu slobodnu volju i dovodi vas u situacije koje ne želite. Međutim, tu je važna lekcija iz koje treba da izvučete pouke. Šta je to što vas uznemirava, suočite se sa tim i odbacite ga. Uklonite napetost kroz sport, šetnju ili pisanje.

VAGA

Pun Mesec podstiče Vage da prepoznaju probleme sa kojim se suočavaju na polju ljubavi i partnerstva. Biće potrebno povezati sopstvene unutrašnje sukobe sa spoljnim problemima. Iako ste izuzetno diplomatski i ne želite da stvarate sukobe i nemire, pun Mesec će vas ipak moći navesti da to učinite sa namerom da zauzmete za sebe. Sada izvlačite probleme ispod tepiha i želite da ih rešite. Ovo je dobar put, jer da ste ih još uvek skrivali, oni bi se samo gomilali. Oni koji prođu ovaj test, biće još bliži i usmereniji jedno na drugo.

JARAC

Kako biste smanjili negativan uticaj punog Meseca, važno je da napravite balans između ljubavi i posla. Možda ćete se osećati nekako zaglavljeno tokom ovog punog Meseca, očekuje vas unutrašnja borba želja, potreba i ambicija. Pokušajte da poslušate glas srca koje vam poručuje - ljubav u vama je najvrednija. Odvojite malo više vremena za sebe, boravite u tišini, opustite se i sredite svoje misli. Iako će suočavanje sa sobom u fazi punog Meseca u Ovnu možda biti napeto, nakon razgovora sa sobom mnoge stvari vam mogu postati jasnije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: sensa.mondo.rs