Najsrećniji znakovi ove nedelje biće Devica, Vaga, Jarac.

OVAN

LJUBAV: Mnogi će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobode se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Biće to poboljšanje u vašim ličnim odnosima, ali i dalje se savetuje oprez. Najviše zato jer može biti grešaka u koracima ili provokacije od druge strane.
KARIJERA: Verovatna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti biće uspešni. Oni koji rade svaki će dan imati na pameti sve više sjajnih ideja. Intelektualni radnici briljiraće u svojim nastupima i radu.
ZDRAVLJE&SAVET: Težićete visinama i daljinama.

BIK

LJUBAV: Izazovi će se prorediti, a vaš ljubavni život smiriti. Većina će biti zadovoljna. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći na sasvim običnim mestima.
KARIJERA: Sve ono što ste smišljali i planirali polako dobija svoj oblik i formu. Neki će prepoznati prilike za usavršavanje svojih ideja. Idite korak po korak jer će se tim tempom i otvarati prilike. Takođe upotrebite svoj šarm u poslovnim dogovorima.
ZDRAVLJE&SAVET: Možete više uz više diplomatije.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste još sami i tražite ljubav, budite odmereni i ne navaljujte. Pre će se dogoditi da ovaj put drugi zavedu vas nego obratno. Zato možete ostati pasivni, barem zasada. Ako se osećate usamljeno, gledajte na to kao na fazu, te da će sve ići polako.
KARIJERA: Uglavnom ćete stremiti visokim ciljevima, a okolnosti i događaji ići će u prilog tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog nekih stvari iz prošlosti. Te analize završite u tišni kako biste mogli nastaviti dalje.
ZDRAVLJE&SAVET: Male brige bez posebnog razloga.

RAK

LJUBAV: Pred vama su lepi ljubavni dani kad možete očekivati sklad između sebe i voljene osobe. Ako ste još sami, svakako izađite u društvo jer su šanse da se s nekim zbližite povećane. Bićete zavodljivi, a osobe suprotnog spola rado će vam prilaziti.
KARIJERA: Nalazite se u fazi kad treba da rešavate sitnice. Od njihovog mnoštva vi možda ne vidite glavnu stvar, pa vam ciljevi nisu sasvim jasni. Ipak, kročite sigurnim i utabanim putevima, a ni rezultati neće izostati. Radite deo po deo.
ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte ili radite jogu pre spavanja za bolji san.

LAV

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmena ideja, ali i distance. Svako će želeti nešto svoje, a usaglašavanje će biti kroz kompromis. Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji. U protivnom, osećaćete se usamljeno.
KARIJERA: Na dnevni red dolaze intelektualne borbe. Neke će u vama izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati sa strašću ili s ljutnjom. Osećaćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste sa bliskim ljudima. Razbistrite sve s argumentima.
ZDRAVLJE&SAVET: Fokusirajte se na bitne stvari.

DEVICA

LJUBAV: Vaša vesela i analitična priroda postaće malo tiša, a vi na neki način običniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspeti da uživate u malim stvarima. To je zrelost, bilo para, bilo osobe. Volećete.
KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mestu. Oni koji traže posao takođe će biti prilično aktivni.
ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte zanemariti redovan san.

VAGA

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih će joj se dana potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće male krize zbog nedostatka atrakcija. Dosada bi vas zaista mogla pomučiti. Izađite među ljude.
KARIJERA: Činiće vam se da je pritisak na poslu svakim danom sve veći, a uslediće i intelektualna nadmudrivanja. Najbolje je da se pozovete na pravila posla i striktno ih poštujete. Ako tako ne ide, ne ulazite u rasprave.
ZDRAVLJE&SAVET: Ne odustajte od svojih ciljeva.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možda neće sve ići tako brzo kao što očekujete, ali stvari se svakako okreću u vašu korist. Budite otvoreni, komunicirajte s humorom kako vi to već znate, volite sebe i druge. Izađite među ljude. Oni će vas rado prihvatati.
KARIJERA: Predlagaće vam razne opcije, ali vi sami nećete moći uticati na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte s drugima. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije. Treba strpljenja.
ZDRAVLJE&SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas veseli.

STRELAC

LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu ljubavnu fazu kad će se prilike prorediti, a vi sve teže nalaziti zajednički jezik sa osobama suprotnog spola. Primirite se i snagom samokontrole odražavajte solidan status quo. Pazite kako se izražavate.
KARIJERA: Rešavaćete složenije zadatke bez ikakvih problema i svojom oštroumnošću impresionirati sve oko sebe. Kontakti će biti zanimljivi, a vi ćete izgarati na radnom mestu. Daćete sve od sebe da uspete. Neće biti prepreka.
ZDRAVLJE&SAVET: Stalno ćete biti s ljudima. Povremeno se osamite.

JARAC

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Treba bolje otvoriti oči. Ipak, mnogi će se više posvetiti sebi ili će svoja ljubavna očekivanja instinktivno smanjiti. Kako god bilo, izlasci bi mogli biti da budu dobri, zato ih ne propuštajte.
KARIJERA: Manja stresiranja bit će povezana s odrađivanjem nekih sitnica iz prošlosti. Učinićete to na originalan način i tako otpustiti stare brige. Okrećete se novim poslovnim idejama koje su kreativne. Jedva čekate da se upustite u spomenuto.
ZDRAVLJE&SAVET: Postajete aktivniji u sportu.

VODOLIJA

LJUBAV: Možete očekivati raznolike uticajte na svoj privatni život. S jedne strane, postojaće mogućnost mirnog uživanja i sklada, no s druge, bit će spoljnih izazova na koje ćete oboje morati reagovati. Pripremite se na obe varijante.
KARIJERA: Vaši nadređeni mogli bi da vas iznenade nekim sasvim novim i neočekivanim predlogom. U prvi tren nećete znati kako se postaviti, ali oni sami daće vam ideju šta i kako dalje. Samo ih pažljivo slušajte i sledite svoju intuiciju.
ZDRAVLJE&SAVET: Odmarajte se redovno.

RIBE

LJUBAV: Kako nedelja bude odmicala, biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Verovatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami trudićete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.
KARIJERA: Rezultati vaših napora polako izlaze na videlo, pa će drugi gledati da vas podrže. Ipak, ima još dosta toga oko čega ćete morati da se dogovorite, a tu će veštine kao što su diplomatija, tolerancija i izdržljivost biti ključne.
ZDRAVLJE&SAVET: Manji pad imuniteta. Štedite se.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: ehoroskop.net

LJUBAV: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Bit će to poboljšanje u vašim osobnim odnosima, ali i dalje se savjetuje oprez. Najviše zato jer može biti greški u koracima ili provokacije od druge strane.
KARIJERA: Izgledna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti bit će uspješni. Oni koji rade svaki će dan imati na pameti sve više sjajnih ideja. Intelektualni djelatnici briljirat će u svojim nastupima i radu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Težit ćete visinama i daljinama.