Pred Vodolijama je veoma povoljna godina!

Najjače polje biće polje finansija, za koje je zaslužan tranzit Marsa u januaru. Položaj planeta možda će vas terati na impulsivne odluke, pa morate paziti na poteze koje povlačite, kako ne biste izazvali kontraefekat. Čuvajte se psihičkog stresa!

Ljubav

Pred vama je godina u kojoj će se glavne stvari događati u nekim drugim temama. Ne brinite, ljubavi će biti, no nećete morati da se borite s nekim ljubavnim iskušenjima ili slično. Sve će više-manje biti uredno, pa ako ste u vezi, nadograđivaćete je najbolje kako znate. Jedino pazite da zbog posla ne zanemarite voljenu osobu, odnosno ako ste još sami, budite otvoreni za nove prilike i poznanstva. Ne dajte se lošim mislima (jer će vas Saturn u vašem znaku još povremeno malo gnjaviti), nego potražite društvo i vedre ljude. Makar i na distanci ili na kratko. Dug boravak Marsa u vašem prirodnom 5.polju ljubavi i dece u Blizancu u drugom delu godine, sigurno će doneti više događaja, no uz umerenost, na vašu radost. Venera će pomoći od 7.3 do 6.4, od 24.6. do 19.7, te opet od 30 9. do 24.10.

Posao

Ovo je godina u kojoj ćete imati brojne prilike da menjate stvari u svom poslu i karijeri. Osim što će vam Jupiter većinu godine otvarati lepe prilike za zaradu koja bi vas učinila zadovoljnim, a iste ćete verovatno zdušno iskoristiti, dve eklipse dogodiće se u vašem prirodnom 10. polju karijere, u Škorpiji, i to 16.5. i 25.10. Biće to dani kad ćete morati reagovati na pametan način, možda ćete prolaziti određena iskušenja povezana s temom posla, te se naviknuti na moguću novu situaciju ili promenu. Odluke donosite bar dan nakon što eklipsa prođe jer tada vidite jasnije. Povremeno će vam se činiti da nema šansi da spojite nespojivo, no kad malo bolje razmislite, naći ćete ključ za isto.

Novac

Na ovom polju sve je u redu. Prihodi će biti dobri, imaćete priliku da sebi obezbedite sve što vam treba i što ste želeli. Možda nećete uštedeti koliko ste planirali, ali izvesna su dobra ulaganja koja će vredeti manjka novca na štednom računu. Društveni i porodični događaji iziskivaće veće troškove.

Porodica

Na polju porodice nema većih promena. U prvom kvartalu godine suočićete se sa nekim problemima u porodici, zbog čega ćete biti pod stresom. Savetuje se da tim problemima pristupite sa strpljenjem. Pustite da prođe malo vremena i sve će biti u redu na kraju.

Zdravlje

Stres je vaš najveći problem u 2022. godini, kaže godišnji horoskop. Moguće su manje tegobe sa varenjem. Ako ne obratite dovoljno pažnje na mentalno zdravlje i fizičku kondiciju, ovi problemi mogu da se odraze na sva ostala životna polja. Pronađite neki hobi, hranite se pravilno i radite sve što pogoduje vašem mentalnom zdravlju.