Najsrećniji znakovi biće Rak, Jarac i Ribe.

OVAN

LJUBAV: Bez obzira što će povremeno vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak nalaziti mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili jeste garancija da ove dane prolazite mirno.

KARIJERA: U saradnji s mladim osobama ili s novim saradnicima pokazaćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i mira.

ZDRAVLJE&SAVET: Nema potrebe za žurbom.

BIK

LJUBAV: Verovatno je da ćete dati sve od sebe da osvojite osobu koja vam je jako draga, a primetićete i to da vas drugi stalno odmeravaju. Oni u vezama pokušaće da odveže odnos, dok će oni koji su slobodni, rado izlaziti i zavoditi. S vrlo dobrim rezultatom.

KARIJERA: Cela nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog pitanja na temu komunikacije. Otvoriće se mogućnosti ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinasciranja. No ovaj put, od toga će zavisiti mnogo toga. Pokažite šta znate.

ZDRAVLJE&SAVET: Gde god se zatekli, širićete glas razuma.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaši privatni odnosi od ove nedelje razvijaće se lakše i skladnije. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo, nekako će popustiti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšaće svoj odnos.

KARIJERA: Malim koracima može se preći jednaka udaljenost kao velikim. To što trenutno nedostaje atrakcija nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se nadilaziti originalnijim rešenjima i humorom. Najbolje je kod kuće.

ZDRAVLJE&SAVET: Blagi pad imuniteta. Jednostavno se opustite.

RAK

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi celoj stvari mogli da oduzmete na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Ove nedelje stiže vam nešto novo u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cele nedelje čekaćete da se situacija razbistri, a krajem nedelje sve će se činiti još složenijim. Ipak, brzo ćete shvatiti o čemu je reč i kako da postupite.

ZDRAVLJE&SAVET: Sarađujte s drugima.

LAV

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih će joj se dana prilično posvetiti. Oni u novim vezama prolaziće male krize u kojim će trebati da pokažu više razumevanja i tolerancije za drugu stranu. Uz malo takta uspeće da prebrode sva iskušenja.

KARIJERA: Celokupna situacija na radnom mestu mogla bi ove dane da vam učini napornim. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od šefovaa, a baš ništa od vas. To je samo privremeno. Budite otvoreni i sarađujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Podsećajte se svojih dostignuća kada budete sumnjali u sebe.

DEVICA

LJUBAV: Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za ugodna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni u vezama biće stabilno.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ova nedelje je karakteristična po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego sve dobro izanalizirajte.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite na ishranu.

VAGA

LJUBAV: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećanju usamljenosti. Oni u vezama prolaziće iskušenja na temu dominacije u odnosu. Samci će pak ponekad prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da uspeju u svojim namerama. Polako.

KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kom se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sada ne ide, ići će kasnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas raduje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo kvalitetniji, a vama će biti drago. Već ste se pomalo zasitili svojih čežnji pa će vas bolja povezanost s partnerom zaista osvežiti. Slično će osećati i vaša najdraža osoba, pa sklad neće izostati.

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vetar u leđa. To će ih podstaći da rade još predanije. I umetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.

ZDRAVLJE&SAVET: Budi se vaš interes za alternativu.

STRELAC

LJUBAV: Nedostatak interesa za ljubav rezultat je toga što predobro partijate s prijateljima. Oni koji su u dužim vezama primetiće da su se malo distancirali zbog društva. Ništa vas ne sputava da sve pokušate da spojite i povežete. Biće zabavno.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko za sada ne može ubrzati stvari. Sagledajte realno što se može i povedite se za tim.

ZDRAVLJE&SAVET: Takt i diplomacija su vredne osobine.

JARAC

LJUBAV: Pred vama su nove ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na sasvim neobičnim mestima. Poput onih umetničkih ili sličnih. Biće zanimljivo. Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni mnogim osobama suprotnog pola.

KARIJERA: Volite da vidite konkretne rezultate, a upravo će oni početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili tamo gde treba. Biće to dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Prepoznajte šta vam treba i šta vam je prioritet, a šta ne.

VODOLIJA

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osećaj usamljenosti ojačaće, ali objektivno, vaša veza je u redu. Najbolje je da potražite vesele ljude ili zanemarite brige baveći se onim za šta znate da volite.

KARIJERA: Radna atmosfera na poslu zahuktaće se, a od vas će se očekivati sve veći angažman. Vaše radne navike negde su se uspavale, pa ćete ih pod hitno morati da ih probudite. Ne pitajte previše, nego se držite pravila posla. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se uz finu muziku.

RIBE

LJUBAV: Veliki deo svog slobodnog vremena provodićete u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znaćete da cenite sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom merom. Bićete zadovoljni i bez velikih zahteva.

KARIJERA: Vreme je dobro za unutrašnje introspekcije, istraživanja u tišini i povučeniji rad. Kako ste uvek okrenuti prema drugima, mnogi vas neće prepoznati kad vas vide kako mirno sedite i predano radite bez puno priče i buke.

ZDRAVLJE&SAVET: Ko ima umetničke ideje, neka se izrazi.

Izvor: ehoroskop.net