Najsrećniji znakovi će biti Ovan, Vodolija i Blizanci.

OVAN

LJUBAV: Pozitivna atmosfera, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, te naklonost druge strane, učiniće vam ove dane vrlo lepim. Oni koji još uvek traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo.

KARIJERA: Na radnom mestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobijaju na kreativnosti. To je nešto što vi naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Izgaraćete, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Odmarajte se.

BIK

LJUBAV: Vaši poznanici ili prijatelji pozivaće vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste da sretnete osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i bezbrižni.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze zaostaci. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje trebaće postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova pravila poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu. Šetajte na suncu.

BLIZANCI

LJUBAV: Tokom ove nedelje vi ćete ispunjavati svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi deo nedelje donosi uživanje na tiši način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske.

KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sad osećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Ko može, neka putuje. Ko radi, verovatno će i dalje raditi revnosno, a neki će menjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržaće uz osmeh i šale.

ZDRAVLJE&SAVET: Potrebno vam je više sna.

RAK

LJUBAV: Svako malo dolazićete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritikujete drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritikuju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu da krenu na bolje. Potrudite se.

KARIJERA: Najradije biste pokazali što znate, ali osećate da nije još vreme. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar pretrpeli i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Pred vama je zanimljiv put.

LAV

LJUBAV: Prvi deo nedelje kao da će vas ljubav mimoilaziti, no od sredine nedelje neke će prepreke nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte.

KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto treba da žrtvujete ili da borbe za angažman budu takve da zapravo gubite. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari pod svaku cenu. Rezultati će se pokazati tek na kraju priče.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite fokusirani u svemu što radite.

DEVICA

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti zanimljiva poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte da samujete jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Oni koji još nisu razmislili o sebi, verovatno će se suočiti s posledicama vlastitih ambicija i tek sad uvideti gde su pogrešili. Nakon toga idu napred.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ljubazniji i otvoreniji.

VAGA

LJUBAV: Zasićenost izlascima usmeriće vas na osamu i povlačenje. Najbolje ćete se osećati u svom domu, a ako je voljena osoba uz vas, tim bolje. Oni koji su još sami ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati granice.

KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima trenutno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima komunicirate. Ne insistirajte na svojim idejama, jer još nije vreme da se neke od njih ostvare. Izdržite.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u teretanu ili na trčanje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Dok ćete vi razmišljati o svojoj ljubavnoj prošlosti, vaša ljubavna sadašnjost polako će vam izmicati iz ruku. Moguće je da propustite neku ljubavnu priliku jer spavate. Oni u vezama ipak će naći zajednički jezik s voljenom osobom.

KARIJERA: Da biste poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Dobro je boraviti u prirodi. Ona osvežava.

STRELAC

LJUBAV: Činiće vam se da vam je ljubav sve dalje i dalje, umesto obratno. To će vas nervirati i rastužiti. Treba da shvatite da nije sve u vašim rukama, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga ugnjetavate, pa tako ni vaša ljubavna meta.

KARIJERA: Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu.

ZDRAVLJE&SAVET: Na kraju ipak bolje prolaze oni koji su iskreni - imajte to u vidu.

JARAC

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realista nego idealista. Odolite iskušenju nadmudrivanja. Budite tolerantni i duhoviti koliko god možete. Ako vas partner isprovocira, ne uzimajte to previše k srcu. Prolazno je.

KARIJERA: Brzina kojom ćete delovati na radnom mestu biće prevelika da bi mogli da vas prate. To je posledica toga što vi unapred vidite gde treba da intervenišete, pa nema gubljenja vremena. Ipak, nešto treba objasniti i saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Dva para očiju vide više nego jedan.

VODOLIJA

LJUBAV: Čeka vas dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Činiće vam se da su svi pogledi upereni u vas. Rado ćete izlaziti i želeti da budete viđeni. Oni u vezama biće jako raspoloženi za nežnosti. Neki će zajedno putovati ili nastupati u javnosti.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE&SAVET: Povežite se bolje s ljudima.

RIBE

LJUBAV: Povremeno ćete osetiti mala nezadovoljstva ili prolazne prepreke za ljubav. Izdržite, a najviše zato što ćete ustrajanjem uvideti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se s vremenom istopiti samo od sebe, a ostaće samo ono dobro.

KARIJERA: Kad se čini da svi gube iluzije, vi ste dovoljno ludi da ne podlegnete. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate.

ZDRAVLJE&SAVET: Možete se dobro zabaviti.

Izvor: ehoroskop.net