Najsrećniji znakovi će biti Vaga, Škorpija, Strelac.

OVAN

LJUBAV: Vaš privatni život biće dinamičniji nego kod većine drugih ljudi. Ovi dani mogli bi doneti poznanstvo koje će u vama probuditi iskrene emocije. Mnogi će biti iznenađeni. Biće poziva za zabave, a oni u dužim vezama obnoviće svoj odnos.

KARIJERA: Došlo je vreme kad sve u vezi svog posla možete da sagledate u celini. To će vam razbistriti pogled i definisati plan za dalje. Posla će biti, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, no radićete dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite suzdržani u reakcijama.

BIK

LJUBAV: Netko od vaših prijatelja mogao bi da vam se svidi. Možda ćete se dvoumiti je li bolje sačuvati lepo prijateljstvo ili se upustiti u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u dužim vezama biće dobro.

KARIJERA: Niste potpuno svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na duže staze, a to je uvek stabilnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Bolje se povežite s mladima.

BLIZANCI

LJUBAV: Biće malo manje važnih događaja, ali vaš ljubavni život i dalje će biti relativno dobar. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami, ljubav bi mogli naći na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne prezahtevni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, ambicioznije, ovo nisu savršeni dani za tako nešto. Možete krojiti planove i razrađivati detalje.

ZDRAVLJE&SAVET: Ispoštujte svoje reči.

RAK

LJUBAV: Postaćete mirniji i tiši, a voljena osoba će to prometiti. Oni koji nisu u vezi, mogli bi da počnu da osećaju bliskost s jednom osobom s kojom su do sad bili gotovo nespojivi. Tu je sve zasad upitno.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno počinju stabilizovati. Ova spoznaja podstaćiće vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajaće vam energije da ih odmah ostvarite.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne ulazite u rasprave sa saradnicima.

LAV

LJUBAV: Intelektualni nivo ličnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo uglavnom će vas navoditi na nadmudrivanje i prepirke. Stoga spustite loptu i razmislite šta je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne inzistirajte na zagrljajima.

KARIJERA: Stići će zanimljive vesti i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete ambiciozni.

ZDRAVLJE&SAVET: Oslobodite se napornih ljudi.

DEVICA

LJUBAV: Ako ste još uvek sami, malo bolje pogledajte osobe iz svoje radne sredine. Jedna poruka ili telefonski poziv mogao bi vam doneti vrlo prijatno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama, uživaće u svojoj svakodnevici.

KARIJERA: Uvidećete da se umarate, te da vam treba dva puta više vremena da obavite stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno da pažljivo isplanirate radne sate i budete ekonomičniji sa svojom energijom. 

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

VAGA

LJUBAV: Većinu slobodnog vremena provodićete u samoći i sanjarenju. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav sami ćete izbegavati. Razmislite o sebi i svojim potezima. Otkrijte svoje slabe tačke.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Neki će pokrenuti nadređene da razmisle o planovima.

ZDRAVLJE&SAVET: Rado ćete odlaziti u šetnje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Energija kojom ćete zračiti, privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

KARIJERA: Radna nedelja biće šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete što sve možete, no s druge strane, o nekim temama biće mudrije da ćutite ili ih odgodite. Najbolje će proći oni koji znaju da balansiraju. Budite budni.

ZDRAVLJE&SAVET: Sledite svoj unutrašnji glas.

STRELAC

LJUBAV: Verovatno ćete postati pomalo tupi jer ovih dana ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspešno održavati solidan status quo u vašoj vezi. Budite diplomata.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Moguće je da će provokatori otići da radenegde drugde, pa će svima biti lakše. Neki će morati da pozavršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

ZDRAVLJE&SAVET: Pogledajte neki akcijski film.

JARAC

LJUBAV: Šarenilo koje sad živite, reflektuje se na vaše lične odnose jednako raznoliko. Možete da bežite, možete trpite, možete ironično da se smejete. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvek crpiti iz svoje ljubavi i međusobnog uvažavanja.

KARIJERA: Dva koraka prema napred, pa jedan prema nazad. Tako bi se mogla opisati vaša radna nedelja ovih dana. Ipak, kad saberete sve, nije tako loše, jer se ipak nešto pomera. I to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima.

ZDRAVLJE&SAVET: Pokušajte biti što više realni.

VODOLIJA

LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takvih da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji oboje može podstaći da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni.

KARIJERA: Uslediće odgovori koje ste očekivali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupirati da katkada nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način, zaživeće.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki se sve više zanimaju za filozofiju.

RIBE

LJUBAV: Bićete privlačni. Služićete se erotikom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više da razgovarate s drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje. Zato je najbolje da ćutite.

KARIJERA: Biće zanimljivih poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega toga nećete moći da predahnete, ali najviše će vas nervirati što će neke vaše kolege funkcionisati i više nego aljkavo. Pokušaćete ih usmeriti da rade savesnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte.

Izvor: ehoroskop.net